USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже наступного тижня в’їзд на Театральний майдан повністю обмежать

27 Червня 2020 11:27
З метою наведення ладу з паркуванням на Театральному майдані Луцька зі сторони вулиці Градний Узвіз облаштували болард для обмеження в‘їзду автівок.

А вже наступного тижня в‘їзд на Театральний майдан буде обмежено повністю. Про це у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Як додав Ігор Поліщук, припаркувати автомобіль можна буде на парковці навпроти Палацу культури.

Крім того, наступного тижня розпочнеться реконструкція тротуару на вулиці Глушець з облаштуванням додатково близько 25 паркомісць. Автомобіль можна буде залишити там та піднятися на вул. Лесі Українки.

Також незабаром запрацює парковка на місці колишнього Старого ринку (ліва сторона), звідки з вулиці Кривий Вал або вулиці Сенаторки Левчанівської можна буде піднятися на вул. Лесі Українки, а звідти – на Театральний майдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
—— Показати IP 27 Червня 2020 11:49
На все місто 25 паркомість??? Чому при реконструкції та ремонту доріг ніхто не влаштовує парковку???
вася Олика ПЛ до —— Показати IP 27 Червня 2020 17:10
Бл...ть !!! Ходи по центру пішки !!! А то вже зібралися автокінотеатр облаштовувати у центрі, де і так нема де повернутися, Усе хаотично забудовано,без доріг,парковок і нормальних тротуарів.
лучанин Показати IP 27 Червня 2020 11:57
Наглота,яка звикла паркуватись там де заманеться,і далі буде робити те саме.Тільки штраф тисяч п"ятдесят на перший раз, може частково змінити ситуацію.Але цей штраф потрібно узаконити.А узаконювати будуть до безкінечності
Давно я тут живу до лучанин Показати IP 27 Червня 2020 14:04
Ну чому НАГЛОТА? Навіщо ж ображати людей.Вони ж просто думають про себе,а на іншіх їм наср...вибачте.Вони живуть по принципу - головне,щоб було добре мені,а інші переб*ються...Це не наглість,це відсутність виховання,в деякій мірі відсутність адекватного мислення (в народі кажуть - низький IQ). Нічого не пробиш,з такими людьми нам жити поруч.
лучанин до Давно я тут живу Показати IP 27 Червня 2020 18:58
Це ще я легенько. Вони заслуговують набагато на "краще".Тай з вашого коментара видно,що Ви зі мною солідарні.
Лучани Показати IP 27 Червня 2020 12:11
То є правильне рішення ! А тепер візьміться за демонтаж рекламних щитів у сквері біля готелю і управління поліції навпроти ЦУМу ! Знесіть надмогильку огорожу біля адмінсуду !
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Червня 2020 12:46
Кінець кінцем, щось влада зробила для спокійного відпочинку людей, а то не розумієш для чого вул. Лесі Українки стала пішохідною, якщо біля Свято-Троїцького кафедрального собору кожний день стоїть до сотні машин, і ніхто не штрафує автоводіїв. А біля театру Т.Г. Шевченко що робиться, скоро автомобілі нову бруківку рознесуть вщент. Ось така вже демократія в одне місце.
вася Олика ПЛ до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Червня 2020 18:53
Вася правильно !!!
Психопланетарій, Лип Показати IP 27 Червня 2020 14:00
Дійсно місто Луцьк занадто мале, а автомашин побільшало у 1000 разів ніж як було за часів Радянської влади. При тому, що за 30 років незалежності вулиці в місті ніхто не береться збільшувати, старі вулиці вузькі, де там проїхати можна, а всі сім"ї хто має дітей та авто пруться на автомобілі у центр, а паркуватись далеко від центру ніхто не бажає, ось тому і вибирають місце де можна притулитись.
Ігор Показати IP 27 Червня 2020 15:14
Давно це треба було зробити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus