USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вже вдруге: місцевий активіст жорстоко побив жінок у Рожищі

9 Серпня 2019 13:26
У Рожищі місцевий активіст Валерій Шварцкоп у стані алкогольного сп'яніння побив двох жінок-двірників, які підмітали вулицю біля міської ради. Сталося це 3 серпня близько 6 години ранку.

Протягом 15 хвилин Валерій Шварцкоп бив жінок, повідомили на сторінці «Реальний Луцьк» у Фейсбук.

В однієї з них, яка самотужки виховує двох малолітніх дітей, медики швидкої згодом зафіксували тяжкі тілесні ушкодження. Зокрема, було діагностовано гіпертонічний криз, розсічена голова, струс мозку та побої на лиці та інших частинах тіла.

«При побитті Шварцкоп кричав, що у нього всі свої, і йому за це нічого не буде», - йдеться у повідомленні. Поліція, яка приїхала на місце, затримала його, але відпустила вже через 2 години.

«Зареєстрована стаття 125, легкі тілесні ушкодження, за якою кривднику світить максимум 800 грн штрафу!!!

Спостерігається саботаж зі сторони роботи поліції, адже не були опитані додаткові свідки (про їх наявність поліція отримала інформацію), не було взято відео з камер спостережень, не було зафіксовано пошкодження майна міської ради зі сторони громадянина Шварцкопа (про даний факт поліція також знала)», - зазначається у дописі.

Крім того, досі потерпілу не відправили до медиків для зняття побоїв.

«І найбільший цинізм полягає в тому, що комунальне підприємство, де працюють двірники стверджує, що інцидент стався не в робочий час!!!!

Бо у двірників робота починається о восьмій ранку, а що вони там робили о шостій - вони не знають. Хтось собі може це уявити, що нашим двірникам не спиться о п'ятій ранку і вони щодня виходять на роботу на три години раніше, бо їм просто нема о цій годині чим зайнятись?!» - наголошується у повідомленні.

Зауважимо, вжене вперше Валерій Шварцкоп нападає та б’є жінок. Зокрема, у 2014 році в місцевому відпочинковому комплексі він побив жінку-адміністратора та погрожував розправою власнику закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
віктор Показати IP 9 Серпня 2019 13:44
Тих актівістів давно пора на кол садити
Отакої... до віктор Показати IP 9 Серпня 2019 14:11
А ,може ,він герой,а ,може,був в АТО?
Лучанин до Отакої... Показати IP 9 Серпня 2019 15:03
Це сарказм? Герой чи перебування в АТО - це не підстава бути худобою...
Петро до Отакої... Показати IP 9 Серпня 2019 15:10
Може й так
Коля Показати IP 9 Серпня 2019 14:13
Коли вже депутати ВР будуть щось робити?!Якщо недолугі Закони то так і нікому нічого не докажеш . За таке треба садити довічно, це ж замах на життя людини!!!!!
Всім Показати IP 9 Серпня 2019 14:27
Більших покидьків, ніж всякого роду громадські активісти, годі й шукати
Петро Показати IP 9 Серпня 2019 15:11
Судячи по його обличчю, він активіст з пожирання горілчаних запасів батьківщини
факт Показати IP 9 Серпня 2019 15:25
Це бувший член партії Громадянська позиція,який хотів в прямому значенні, купити Волинську обласну партійну організацію.Уявляєте на що замахувався?І,як він це собі уявляв зробити,для свідомих громадян це не зрозуміло.Але вчасно ця афера набрала розголосу,написав заяву про вихід з членства і заяву на партконференції задовольнили.Рожищани давно про нього негарної думки.І тюрма за ним по п"ятах ходить.
Люда до факт Показати IP 10 Серпня 2019 17:15
Якийсь моральний урод! А наші органи займаються бездіяльністю. Я з Луцька і рахую що таких треба саджати. Поліція прокуратура де ви? А у у...?
Маша Показати IP 9 Серпня 2019 15:43
Якийсь не Шварцкоп а Містер Мускул.
Навуходоносор Показати IP 9 Серпня 2019 16:28
Фамилия у нашего героя интересная, в переводе с немецкого "Schwarzkopf" - "черная голова". Хорошо хоть не "Totenkopf" - "Мертвая голова", название в рейхе эсэсовской отборной дивизии головорезов. Может из наследников?
123 Показати IP 9 Серпня 2019 21:24
Це гарна хуліганка, але прокурор бзд*ть щось робити, бо не буде третього з ким бухати
Андрій Показати IP 10 Серпня 2019 03:27
Ну і ЧЮЧЯЛО.
Реаліст Показати IP 10 Серпня 2019 07:05
Гнида....
Космополит Показати IP 10 Серпня 2019 10:44
Ну молодці рожищанці,зразу тут понаписували, насварились на хулігана. Хуліган не бий більш жінок,а то знову як понаписуем, тут тобі такого. Ще не такого. Отакої. Ржу нимагу, прям боевые хомячки.Пальцы об клаву не скалычте.
Зануда Показати IP 11 Серпня 2019 13:39
Підняти руку на жінку може тільки слабка людина. Шановний авторе статті, в рядках: "...медики швидкої згодом зафіксували тяжкі тілесні ушкодження. Зокрема, було діагностовано гіпертонічний криз, розсічена голова, струс мозку та побої на лиці та інших частинах тіла.", Ви "професійно" змогли поєднати юридичні, медичні, судово-медичні і анатомічні терміни. З медичної точки зору - це "АБРАКАДАБРА". Після таких висловів, звичайно, поліція буде поганою, бо справу поришили по "легким тілесним ушкодженням". Шановні журналісти, дійте професійно і чесно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus