USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

WOG виграла тендер на понад 42 мільйони

8 Листопада 2012 10:59
Будівельно-монтажна фірма «Укргазпромбуд» ‒ дочірня компанія «Укртрансгазу», входить до структури НАК «Нафтогаз України» ‒ визнала ТОВ «Золотий екватор», що управляє мережею АЗК WOG, переможцем тендеру на поставку нафтопродуктів на загальну суму 42,39 мільйона гривень.

Про це йдеться в повідомленні «Вісника державних закупівель», ‒ пише OilNews.

Акцепт договору відбувся 8 жовтня, а підписання його сторонами ‒ 30 жовтня.

За його умовами, «Укргазпромбуд» закупить бензини А-80, А-92, А-95 і дизпаливо на суму 42,39 мільйона гривень. При цьому «розбивка» за марками в документації не вказується. Місце поставки палива ‒ АЗС по всій території України, терміни поставки ‒ протягом року з моменту підписання договору.

Довідково:

ТОВ «Золотий екватор» (Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних станцій під брендом WOG (West Oil Group), що нараховує понад 420 об’єктів у всіх областях України.

Будівельно-монтажна фірма «Укргазпромбуд» є дочірньою компанією ДК «Укртрансгаз», що входить в структуру НАК «Нафтогаз України». Основними напрямками діяльності компанії є будівництво, реконструкція та капітальний ремонт магістральних газопроводів і газопроводів-відводів, капітальне будівництво об’єктів виробничого і невиробничого призначення газотранспортної системи, а також капітальний ремонт компресорний станцій, підземних сховищ газу та газорозподільних станцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 8 Листопада 2012 11:00
Наши местные договорились? Палица поддержал Еремеева.
Андрій Показати IP 8 Листопада 2012 11:19
Свій до свого по своє.
Fantom Показати IP 8 Листопада 2012 11:47
а ху*є, гроші потрачені на вибори потрібно відбивати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus