USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я не буду казати, куди сказали йому йти»: як в обленерго відреагували на ймовірну пожежу в Палаці культури Луцька

25 Вересня 2019 11:38
Коли вчора під час ймовірної пожежі електрик з Палацу культури міста Луцька подзвонив в обленерго, аби повідомити про перепад напруги, йому сказали лише залишити заявку.

Про це йшлося 25 вересян під час 62 сесії міської ради.

Депутатка Алла Надточій у зв'язку з вчорашнім задимленням у Палаці культури звернула увагу на велику кількість пожеж у місті та запропонувала заслухати представника ДСНС щодо ситуації з протипожежної безпеки у місті.

Радник міського голови, депутат Ігор Поліщук уточнив, що в Палаці культури займання не було.

«Ви розумієте, що як такої пожежі в Палаці культури не було. Відбувся перепад напруги, тому спрацювала пожежна сигналізаця. Електрик одразу зателефонував в обленерго, але я не буду казати, куди сказали йому йти, лише сказали залишити заяву, хоча димів електрощиток», - розповів Ігор Поліщук.

Своєю чергою, як повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго», телефонні звернення у них записуються. Товариство готове публічно їх оприлюднити за умови погодження сторони, яка зверталася.

Також додали, що інженерні електричні мережі Палацу культури міста Луцька перебувають у балансовій та експлуатаційній відповідальності комунального закладу, це означає, що на підприємстві наявний експлуатаційний персонал, дії якого чітко регламентовані законодавством, у тому числі у випадку пожежі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ага Показати IP 25 Вересня 2019 11:51
Оце якраз і є відповідь на питання чому не можна проводити приватизацію стратегічних підприємств.
Тор Показати IP 25 Вересня 2019 13:06
Ахметов-енерго давно треба ліквідувати.
електрик Показати IP 25 Вересня 2019 14:22
була схожа ситуція димів щиток і також на гарячій лінії сказали залишити заяву. Колись диспетчеру можна було пояснити ситуацію і все вирішувалось оперативно
СХАМЕНІТЬСЯ Показати IP 25 Вересня 2019 20:01
Про що Ви говорите? Давайте ще обленерго викликати до кожної поламаної розетки у квартирах. А потім дитячого лікаря до тварин кликати - він же лікар!!! В кожного є своя сфера діяльності! Питання до електрика закладу який то все облуговує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus