USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Я радий, що така тварюка не гуляє на волі», – жертва ката «Ізоляції», якого затримали в Києві

9 Листопада 2021 22:00
Сьогодні зранку контррозвідники СБУ в Києві заарештували головного ката «Ізоляції» – таємної тюрми окупованого Донецька. Ідеться про Дениса Куликовського, більш відомого як Палич.

Про його арешт і про те, як на затримання відреагували жертви ката, – у сюжеті ТСН.

Колишні бранці таємної тюрми в окупованому Донецьку із назвою «Ізоляція» Олена Лазарева і Денис Коваль на вільну територію України приїхали наприкінці 2019-го року, коли відбувся останній наймасштабніший обмін.

Тоді вони, і ще троє бранців «Ізоляції» розповіли, що відбувалось в цьому жахливому місці. Людям плоскогубцями ламали зуби, клали в труни і обіцяли поховати живими, а ще катували струмом.

У Службі безпеки України наразі небагатослівні. Лишень заявили, що вже вручили Денису Куликовському підозру. Його звинувачують одразу за чотирма статтями. Це торгівля людьми, створення терористичної організації, організація незаконного воєнізованого формування та порушення законів війни.

«Цей чоловік організував та брав безпосередню участь у вбивствах та катуваннях протиправно ув’язнених громадян України. Наразі проводяться процесуальні заходи. Зокрема щодо його доправлення до суду з метою обрання запобіжного заходу і отримання додаткової інформації щодо його протиправної діяльності», - зазначив речник служби безпеки України Артем Дехтяренко.

А дехто з жертв мучителя досі не може усвідомити, що Палич уже не на волі. Але кажуть, чекатимуть на суд, де вдасться з’ясувати, скількох людей Денис Куликовський убив, скількох піддав тортурам, і головне, який строк за ґратами за організацію в’язниці «Ізоляція» він сам отримає.

«Добре було б, щоб дійсно було проведено ретельне розслідування і людина отримала покарання», – говорить Олена Куликова.

«Я радий, що така тварюка не гуляє на волі, я не знаю як цю людину називати», – зазначає Денис Коваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus