USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Я стану для вас своїм», - новопризначений голова Волинської ОДА Савченко

23 Березня 2018 16:59
Жорсткуватим, але справедливим називає себе новопризначений голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який обіцяє стати для волинян своїм.

Нового голову ОДА представив на Волині президент Петро Порошенко 23 березня.

Олександр Савченко зазначив, що вдячний президенту за те, що той поставив такі завдання, які зможе виконати новий губернатор.

«Я зараз не буду нікого переконувати, завіряти, я знаю одне: у цій залі сидять однодумці, люди, які усвідомлено прийшли на ниву служіння народу, Україні, тому у нас не може бути іншого шляху вперед. Я скажу чесно – я буду для вас і стану для вас своїм, особливо для тих, хто хоче добитися результату.

Де не вийде з результатом, вибачте, я дещо жорсткуватий, але справедливим», - звернувся до присутніх представників обласної влади та органів місцевого самоврядування новий голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кара божа Показати IP 23 Березня 2018 17:31
Слава богу, шо перевівши годинники, волинські чиновники будуть на одну годину менше бачити уві сні нічні кошмари. Крісло захиталось, декларація компроментуюча, виженуть, блін, куди йти ? А чєртовскі хочєцца поработать !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus