USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я в Луцьку. Якщо сюди прийдуть москалі, їх різатимуть, як свиней», – Артем Федецький

3 Березня 2022 10:55
Колишній футболіст збірної України лучанин Артем Федецький розповів в ефірі «Суспільного», що він перебуває в Луцьку. Лучанин наголосив, що спорт не є і ніколи не був поза політикою. Також він попередив ворога, щоб навіть не думав йти на західну Україну, бо якщо наші герої на сході та півночі палять окупантів, як свиней, то тут їх будуть різати, як свиней.

«Я думаю, мало хто спить у цей час. Те що ми бачимо, що відбувається у нас в країні – це єдність. Такої єдності не було за жодного президента. Я пишаюся нашим президентом, він зараз вожак не лише народу, а й цілого світу. Те що він робить, роблять наші герої, Збройні сили України, територіальна оборона, добровольці – це гордість, – наголосив Артем Федецький. – Ми чим можемо допомагаємо та готові до будь-якого розвитку сценарію. Відсіч отримає вся ця мерзота, яка вдерлася на нашу українську землю, землю наших пращурів, козацьку землю. Ніхто її не віддасть, люди стоятимуть до кінця. Я вже говорив у соцмережах, що ця вся москальська, кремлівська сволота не знає, що таке партизанщина. Я ніколи не був за якесь насилля, але тут їх різатимуть, як свиней. Там наші хлопці, наші герої всіх палять, як свиней, а якщо вони прийдуть на захід, то тут їх різатимуть, як свиней. Будемо стояти до кінця!»
Колишній футболіст збірної повідомив, що наразі він з сім’єю знаходиться в Луцьку і нікуди не збирається їхати чи тікати: «Я на цій землі став тим, ким я став. Я з гордістю прославляв її на міжнародній арені, граючи за збірну України, на клубному рівні. Зараз готовий стояти до останнього подиху за нашу землю, за свій народ… Це просто нація переможців та героїв, честь і хвала. Пишаюся, що я народився у цей важкий час. Ми зараз дійсно українська армія… Правильно сказав Зеленський, що кожен з нас президент. Те як ми об’єдналися – це честьі хвала нашому народу. Думаю, історія писатиметься по-новому. Вірю, що ми однозначно переможемо цю кремлівську підера***ю. Йому вже стільки людей бажають смерті…»

Також Артем Федецький відзначив, що спорт нині не поза політикою, адже коли йде війна, то цьому мають протистояти всі, зокрема і спортсмени.

«Всі кричали, що спорт поза політикою, але спорт об’єднує людей. На полі буває спортивна чоловіча боротьба, але коли ця під***іна починає обстрілювати житлові квартали, де народжуються дітки, комусь потрібна допомога, без їжі… На це просто неможливо дивитися без сліз. Я не можу одного зрозуміти, ми і зверталися, і писали в соцмережах, і була інформаційна атака на футболістів, які грають в Росії. Які вони всі патріоти, за свою страну – це нормально, але коли йде вбивча війна. Вони кажуть, що ми браття. Які ви н***р нам браття, б**дь? Ви мразь, яка вбиває наших жінок, наш народ, наших військових. Не треба їх шкодувати. В нас нема такого звір’я, як в них, наші військові допомагають їм, коли вони поранені», – каже лучанин.

Ексфутболіст також акцентував на необхідності закриття над Україною неба, а тоді ми поженемо окупантів до Сибіру.

«Те, що вони роблять з Києвом, з Харковом…Надзвичайно важливо, щоб країни Європи та світу закрили небо над Україною. Дуже дякую за підтримку Європі та Америці, але в першу чергу ми стоїмо за волю нашого народу, за право вибору. Україна завжди була вільною, ніхто нікого тут не щемив, всі були рівні. Не буде пощади. Ми цих під***сів ще до Сибіру будемо гнати. Будуть втікати та ховатися, як шакали!» – впевнений Артем Федецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus