USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Я вас зневажаю, на зустріч до мене ви не потрапите, – Ігор Палиця відповів Слабенку

16 Травня 2019 13:22
Голова Волиньради Ігор Палиця заявив, що зневажає депутата Сергія Слабенка, який писав доноси на своїх колег-депутатів в СБУ та правоохоронні органи.

Про це йшлося під час 23-ї чергової сесії Волиньради.

Сергій Слабенко поцікавився в Ігоря Палиці, скільки днів він перебував за кордоном. Бо, мовляв, Слабенко не зміг потрапити на прийом до голови Волиньради.

На що Ігор Палиця відповів, що рада працює чітко і злагоджено, а фізичне перебування посадовця у кріслі ще не гарантує його якісної роботи.

«Навіть якщо я за кордоном, це не значить, що я відпочиваю. Кожну хвилину, коли не сплю чи їм, використовую для роботи.

Ви до мене на зустріч особисто ніколи не потрапите, бо я вас зневажаю і не поважаю. Для мене ви – людина, яка писала сексотські записки і звернення на депутатів облради в СБУ і прокуратуру, змушуючи їх тероризувати депутатів. Ви – член депутатського корпусу, який писав доноси на своїх колег.

Якщо маєте до мене якісь питання – подавайте у письмовому вигляді», – під оплески депутатів відповів Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Євробидло Показати IP 16 Травня 2019 13:29
Слабенко - це той лигарь, який полюбляє в Піца Пабі на Волі під наливочку пообідати?
малопющий Показати IP 16 Травня 2019 14:08
Це нещастя п*є водочку впродовж цілого дня. Повна деградація! І такий чм***** вже багато років сидить у кріслі депутата обласної ради. Нонсенс!
??! до малопющий Показати IP 16 Травня 2019 15:28
На_уя вибираєте?
o Показати IP 16 Травня 2019 14:12
хз хто це, але писати доноси вважається зашкварним? якщо людина бачить порушення, вона про це має мовчати? якщо сусід варить ширево, на нього доносити вже не потрібно бо це сусід?
Лучанин до o Показати IP 16 Травня 2019 14:43
За кордоном вказати на правопорушення сусіда - це почесний обов"язок кожного, через те в них і порядку більше, а в нас - це приниження. Так і покриваємо один одного в своїх беззаконнях...
Реаліст Показати IP 16 Травня 2019 14:28
Так, це той слоїк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus