USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як купувати житло, яке дорожчає, а не дешевшає*

23 Травня 2019 15:52
Сьогодні актуально інвестувати гроші в нерухомість. Як зробити правильний вибір, купуючи квартиру, радять провідні ріелтори Львова та Луцька.

1. Квартири в багатоповерхівках (10 поверхів і вище) дешевшають досить швидко. Таке житло будується значно довше, і взагалі не факт, що добудується весь комплекс будівель. Зазвичай у багатоповерхівках дитячі та спортивні майданчики здають в експлуатацію наостанок. Ви можете залишитися й без них, бо деякі забудовники, звівши будинки, просто «кидають» такі об'єкти.

2. Зверніть увагу на три основні параметри планування: площа житлових кімнат не повинна бути меншою ніж 10 метрів; у передпокої обов'язково має бути місце, де можна розмістити шафу-купе; ширина спальних кімнат повинна бути не менше ніж 2,6 м. Адже максимальна довжина ліжка – 210 см, а мінімальний комфортний прохід має бути півметра.

3. Сьогодні бажано мати теплу підлогу в передпокої, ванній кімнаті і кухні. Квартири, де немає теплої підлоги, або вона зроблена тільки у ванній, будуть значно дешевші, ніж зазначений вище варіант.

4. Якщо поверх зводять більше двох місяців, забудовник «проблемний». Висока швидкість будівництва – запорука досвіду і наявності потужного фінансування. Сучасні технології дозволяють будувати без шкоди для якості до 2-х поверхів на місяць.
5. Хороший знак, якщо сам забудовник, або його родичі живуть в даному житловому комплексі. Це означає, що якість будівництва на високому рівні.

6. У даний час найбільш ліквідне і перспективне житло будується у районах з гарною екологією. Таке житло буде постійно дорожчати.
У Луцьку на 100% цим вимогам відповідає житло від компанії «ВолиньНафтоБуд». Забудовник завершив житловий комплекс «Сімейна Фортеця» біля лісу в Струмівці і почав будувати неподалік новий – «Сімейна Фортеця. Щастя».

«Щастя» – це 5-поверхові будинки клубного типу. На кожному поверсі не більше 5 квартир. Почали «ВолиньНафтоБуд» будівництво 1 березня, а вже через 2 місяці закінчили всі роботи по влаштуванню фундаментів, вийшли на рівень 1 поверху.

А ось і зростання цін у цього забудовника по роках: 2017 – 332 $; 2018 – 396 $, 2019 – 500 $. Та найголовніше, що один з керівників компанії подарував квартиру в будинку на весілля своєї доньки!

Отож, не втрачайте часу, вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua і телефонуйте (064)-104-04-04.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus