USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як купити лотерею з мобільного: два простих способи*

20 Вересня 2019 14:33
Грати в казино – ідея досить сумнівна. Можна дуже захопитися й програти всі свої гроші. Набагато безпечніше брати участь у лотереї, де завжди є реальний шанс на перемогу. І сьогодні випробувати свою удачу можна навіть онлайн зі смартфона, зареєструвавшись в «Парі-Матч Лото». Щоб зіграти, потрібно внести гроші на свій внутрішній рахунок.

Разом з експертами компанії «Київстар» ми вирішили розібратися, як поповнити парі матч з мобільного з мінімальною комісією та без тривалого очікування зарахування.

Через офіційний сайт або додаток
Перший варіант – офіційний сайт державної грошової миттєвої лотереї parimatch.com. Для початку потрібно створити свій особистий кабінет, для чого доведеться пройти просту процедуру реєстрації. З особистих даних потрібно буде вказати лише точну дату народження і номер телефону. Після реєстрації в особистому кабінеті відкриється доступ до форми введення коштів.

Всі поповнення здійснюються без комісії. Сьогодні на сайті доступні такі варіанти:

- з гривневої картки Visa або MasterCard;

- через електронні гаманці: Webmoney, Skrill, Qiwi, Neteller й інші;

- з мобільного рахунку «Київстар» і Vodafone.

За допомогою сервісу «Смарт-гроші»
Абоненти «Київстар» мають можливість поповнити «Парі-Матч Лото» через новий сервіс від свого провайдера «Смарт-гроші». Це єдина платіжна платформа, де зібрано понад дві тисячі різних послуг, які можна дуже швидко оплатити через інтерфейс системи зі свого рахунку. У тому числі є швидка оплата «Парі-Матч».

Проводиться платіж дуже просто:

- потрібно зайти в каталог послуг і відшукати меню «Лото»;

- в списку знайти іконку «Парі-Матч Лото» та перейти на детальну сторінку оплати;

- ввести номер аккаунту на сайті лотерей і пройти стандартний алгоритм оплати свого банку.

Якщо у вас не працює інтернет для використання сервісу «Смарт-гроші», можна вдатися до стандартного методу поповнення через SMS. Для цього потрібно відправити повідомлення на номер 802 з текстом: 61751, номер аккаунта, сума. 61751 – це код послуги переказу на «Парі-Матч». Усі цифри вказуються без ком, з поділом, пробілами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus