USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Як люди, які проживають в Рожищі, можуть платити податки в Луцьку», – Пустовіт про базарників

6 Лютого 2020 09:45
Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт не розуміє, як підприємці, які проживають в інших містах, можуть платити податки в Луцьку. Хоча, з його слів, вчора самі підприємці наголошували, що вони сплачують податки.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання виконкому Луцькради.

Як зазначила керівниця департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп'як в ЦНАП надійшло 82 звернення від підприємців «Старого ринку», серед них - 10, згідно реєстру юридичних осіб, не є підприємцями і 27 не зареєстровані в Луцьку

«Як люди, які проживають в Рожищі, можуть платити податки в Луцьку», – здивувався Григорій Пустовіт, пригадавши перевірки на ринку, які виявили чимало порушень.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад натомість розповів, що йому кілька годин тому стало відомо, що збираються люди з Рожищенського та Ківерцівського районів, аби завтра піти на нараду до голови ОДА і зробити картинку, що цих підприємців багато.

«Навіть вчора під стінами міської ради було багато людей, які не є підприємцями», – зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Правда Показати IP 6 Лютого 2020 09:58
Так справа ж не в підприємцях,а в тому якими методами працює міськрада і її муніципальна поліція.Навчіться слухати людей і все піде в руслі компромісів.
Євген Показати IP 6 Лютого 2020 10:11
Так хай і базарники навчаться слухати і слухатись
бухгалтер Показати IP 6 Лютого 2020 10:23
Є податки ,які платяться за місцем здійснення діяльності, а не за місцем реєстрації(проживання).Перед тим як коментувати сплату податків підприємців,які не з Луцька,треба прокунсультуватись з фахівцями
Андрій Показати IP 6 Лютого 2020 10:26
Людина може бути зареєстрована хоч в цюрюпінську і платити ЄСВ, ПДФО, військовий, єдиний....Чи у нас місто наскільки самодостатнє що не отримує коштів платників податків сплачених по Україні? ЧИ коли загальнодержавні кошти приходять пан Пустовіт повертає їх назад???
Жолотажила Показати IP 6 Лютого 2020 10:32
Кучка торгашів, що перепродають продукти і речі з супермаркетів, вважають себе авторитетними бізнесменами і цілими днями сьорбають каву і вихваляються королівськими відпочинками в Анталії. І оця 'еліта міста' качає усім права.
Правдоруб Показати IP 6 Лютого 2020 11:30
Аренду торгової точки чи місця для торгівлі вони платили в луцьку...
Луцьк до Правдоруб Показати IP 6 Лютого 2020 12:27
Луцьк не хоче іхніх аренд і того сра_у,що вони розвели.Луцьк має бути затишним ,квітучим містом.Ринок НЕ закривають ,а ПЕРЕНОСЯТЬ.Робочі місця зберігаються,хай йдуть і працюють,ніхто кусок хліба не відбирає.
777 Показати IP 6 Лютого 2020 12:09
Та не мистер пустовит.гораздо интереснее как платят налоги предприятия.что размещены в Луцке а заригистированы в Рожищах.
Сашко Показати IP 7 Лютого 2020 10:52
"Так справа ж не в підприємцях,а в тому якими методами працює міськрада і її муніципальна поліція.Навчіться слухати людей і все піде в руслі компромісів."- а як треба було? Розкажіть, будь ласка... На колінах до них треба було приповзати і просити? Всі були попереджені про демонтаж. Були навіть статті в яких писалось що підприємці самі вивозять свої кіоски. Але таких були одиниці. Просто ці памороки думали що вони пуп землі і море поколінь, а тут техніку пригнали і обісрались.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus