USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як луцькі підприємці обживаються на Новому ринку

27 Серпня 2020 08:34
Новий ринок у Луцьку росте й розвивається. Більшає торговельних яток та покупців. Днями з підприємцями, які переїхали на нове перспективне місце, зустрілися представники міської влади, повідомляє телеканал «Аверс».

Постійний покупець Нового ринку Юрій каже: і діставатися зручно, і ціни не кусаються.

А підприємиця Ірина, яка торгує на ринку овочами та фруктами, запевняє, що з кожним днем їй тут подобається все більше.

«Це я перевезла зі Старого ринку, – каже вона. – Мені тут дуже подобається. Ми тут обжилися, нормально все. Аби нам покупців і транспорт».

Її колега Леся торгує на Новому ринку одягом з кінця червня. Розповідає, що кількість покупців залежить від дня тижня. Жінка сподівається, що коли ходитиме більше транспорту в цей район, то й клієнтів буде більше.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук разом із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом днями відвідали підприємців ринку.

Ігор Поліщук каже: поступово розв’язуватимуть усі проблеми продавців. Додадуть приміські та міські маршрути громадського транспорту, облаштують додаткову зупинку, в перспективі зроблять і світлофорну розв’язку.
«Перш за все хочу подякувати підприємцям, які спокійно, порядно переїхали на Новий ринок, які звільнили територію, – зазначив він. – І я вважаю, що приклад із них мають взяти всі інші підприємці, які сьогодні залишаються на Старому ринку. Що більше підприємців переїде – то швидше й потужніше він запрацює. Деякі маршрути вже рухаються повз Новий ринок, деякі ще будуть. Окрім того, це зупинка громадського транспорту – облаштування посадкової платформи та пішохідний перехід навпроти ринку».

Ігор Поліщук додає, що для підприємців Нового ринку міськрада домагатиметься і продовження пільгового періоду оплати за оренду – 50% до кінця року. Вже наступного року відремонтують і покриття тротуару навпроти ринку, щоб покупці могли комфортно йти на закупи і пішки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Внук Показати IP 27 Серпня 2020 09:30
Ото ви смішні, всі покупці пішли в атб сільпо торбу північку і Варшавку а ці далі казки про той пустир ліплять.
ВВК до Внук Показати IP 27 Серпня 2020 13:21
Північка теж колись пустем була
Василь Показати IP 27 Серпня 2020 12:33
Перенести базар з-під стін замку потрібно було вже давно. Для нормальної роботи даного ринку необхідно проходження приміських маршрутів повз зупинку біля нього.А це можна вирішити тільки з розворотом транспорту біля заводу.Але це додаткові затрати на маршруті.
Внук до Василь Показати IP 27 Серпня 2020 13:49
Згідний з Вами, але не треба розказувати міфи про перспективність нового ринку з точки зору обороту товарів. Занадто сьогодні вже висока конкуренція. А маршрутки нічого по суті не вирішать. Ринок може бути тільки цікавий жителям ГПЗ.
Нестор Показати IP 27 Серпня 2020 18:35
Закільцювати тролейбус , 400-500м всього навсього,- міська влада - де ви? Всі маршрутки з ДПЗ до старого ринку і від старого ринку до ДПЗ _ ідуть одним маршрутом. Чому?
Нострадамус Показати IP 27 Серпня 2020 23:51
На новому ринку дуже подобаеться, тiльки покупцiв немае. Це щось нове в ринковiй торгiвлi. А що тодi подобаеться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus