USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як можна вирішити проблему заторів на мосту Бена в Луцьку

9 Серпня 2019 08:57
Однією з причин постійних заторів на перехресті вулиці Шевченка та вулиці Чернишевського при з’їзді з моста Бена, особливо у вечірні години, є відсутність розмітки.

Про це зазначив лучанин Роман на платформі «Відкрите місто».

Чоловік зауважив, що автомобілі, які їдуть у лівій смузі (для повороту на вулицю Шевченка), зупиняються надто близько до правого краю, чим блокують проїзд правою смугою.

«Нанесенням розмітки смуг руху можна суттєво покращити ситуацію. Смугу для повороту ліворуч можна розтягнути максимально до пішохідного переходу біля мосту. Ширина проїжджої частини це дозволяє», – вказує Роман.
І додає, що так швидко й без мінімальних затрат можна суттєво зменшити проблему з заторами на вказаній ділянці дороги.

Пропозицію має опрацювати департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Саша Показати IP 9 Серпня 2019 09:33
До лучанина Романа! Причиною заторів є наявність світлофора. Заторів ніколи нема при виключеному світлофорі, наприклад, у дні, коли хтось приїжджає з Києва, і більшість світлофорів вимкнені. Другорядною причиною можна назвати завантаженість кільця в години пік, через яку утруднений випуск потоку з боку моста, і ніяка розмітка тут не допоможе.
ss Показати IP 9 Серпня 2019 09:50
Проблему затору це не вирішить. Це просто дозволить більшій кількість авто стояти в заторі в двох смугах переді світлофором:). Затор утворюється із 3 причин. 1. Міст всього на дві смуги руху. 2. Авто стоять в заторі в одну сторону на мості тому, що пропускають на кільці. 3. Авто стоять в заторі в другусторону на мості тому, що чекають на світлофорі. Нормальна розмітка трохи поліпшить ситуацію (інтуїтивно там і і так всі їздять але розмітку могли б і намалювати) але затори нікуди не дінуться.
Володимир Показати IP 9 Серпня 2019 10:24
Забрати світлофор і поставити КІЛЬЦЕ!!!КРАПКА!!!!!
Степан до Володимир Показати IP 9 Серпня 2019 11:09
Кільце систематизує рух але й створить деякі проблеми - виїзд з Чернишевського буде в корку... Взагалі там місце для кільця є, на асфальті намалювати кільце, на кільці поставити тимчасові загородженя та декілька знаків. Затрати мінімальні. Тільки необхідно над проблемою працювати і буде результат.
Справедливий Бандері до Володимир Показати IP 9 Серпня 2019 11:40
по всій Європі при не великих роздоріжях чи навіть Т подібних (у нас) роз'їздах є невеликі кільця! Що дозволяє при певному відсотку навантаження розвантажувати напрямки.... ДУЖЕ ЗРУЧНО!!!
Саша Показати IP 9 Серпня 2019 10:29
Поворот ліворуч до нашого краю де??
Степан до Саша Показати IP 9 Серпня 2019 10:43
той поворот там геть непотрібний як і заїзд до краю. Перехрестя потребує перепроектування.
Луч Показати IP 9 Серпня 2019 10:35
Коменти вірні на всі 100, авто збільшується треба розширяти дороги!
Іван Показати IP 9 Серпня 2019 10:38
Як тимчасове рішення, пропозиція заслуговує впровадження. Гірше точно не буде. З поданого матеріалу видно що автор детально пропрацював по проблемі.
Світлана Показати IP 9 Серпня 2019 10:50
Світлофор забрати, там ніколи заторів не було до появи світлофора.
Микола до Світлани Показати IP 9 Серпня 2019 11:01
Якщо забрати світлофор, то від “Новоі лініі” в години пік неможливо буде виіхати. Так само як і від “Нашого краю”
Правдоруб Показати IP 9 Серпня 2019 11:26
Луцьк вже давно не справляється з транспортними потоками в наслідок зростання ТЗ, пора розширювати дороги й ретельно продумувати розвязки.
Степан Показати IP 9 Серпня 2019 15:22
Якщо проблему розглянути серйозніше то необхідно врахувати що транспортні потоки на Бена мості сутєво коливаються як на протязі доби так і залежать від пори року. По моїм спостереження максимальний пік прибадає на перші два місяця літа. Багато залежить скільки буде на мості. Три чи Чотири? Перехрестя Нова Лінія, Наш Край, Шевченка, Чернишевсько - дороги звести разом та по новому запроектувати. Комплексний підхід говорить що цих мір замало. Слід також врахувати що на Явориці проситься транспортна розвязка а на повороті Набережної що йде від переїзду на Вишкові теж транспортна розвязка з мостом через р. Стир. На самому переїзді - шляхопровід. Плюс підземний перехід Біля Променя гавпроти Укртелекому. Не завадить підземний перехід і на розі Клима Савури та Перемоги. Так вартість вище описаних міроприємств велика. Все інше лиш розтринькання грошей без вирішення проблеми. Не дивно що такі міри обходять десятою дорогою Міські Мужі, бо ще має бути Політична Воля та Відповідальність.
??? Показати IP 9 Серпня 2019 15:37
З Яровиці зробити міст через стир і дорогу по берегу на лісництво.Як в генплані і ні одна машина кому за місто не поїде по Чернишевського.
Степан до ??? Показати IP 9 Серпня 2019 16:06
Коли дійде час до моста виявиться що земля спродана.
Оля до ??? Показати IP 9 Серпня 2019 22:12
А давайте ще Брест повернемо в Україну?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus