USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як на дорогах та тротуарах Луцька наводять лад після зими. Відео

13 Квітня 2021 13:59
Вулиці Луцька та населених пунктів прилеглих громад приводять до ладу після зимового посипання доріг та тротуарів. Прибирання здійснюють щовечора працівники комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс».

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Спеціалізовані автомобілі КП «Луцькспецкомунтранс» та приватних підрядників прибирають бруд, пісок, відсів та інше сміття.

Раніше з якістю були проблеми – хмари пилу позаду спецтехніки, неякісне прибирання, зношені щітки, що не давали жодного ефекту, відсутність зволоження під час прибирання спричиняли неефективне використання коштів міського бюджету та відсутність реального результату за короткий проміжок часу. Нерідко прибирання відбувалося вдень, що створювало додаткове навантаження на трафік, зауважує міський голова.

Але, додає, зараз напрацювали такий режим роботи, щоб кожна гривня, виділена на санітарне прибирання міста використовувалася ефективно.
«У місті фактично немає автомобілів, які під час прибирання здіймають хмари пилу, прибирання відбувається на швидкості, що визначена технологією із попереднім зволоженням та зволоженням під час прибирання, з використанням якісних, не зношених щіток з максимально щільним приляганням до бордюрного каменю. Прибирання відбувається переважно вночі, щоб не створювати незручностей автомобілістам та пішоходам», – йдеться у дописі Ігоря Поліщука.

Міський голова додає, що щодня зранку йому звітують, які вулиці опрацьовувалися вночі. А він дорогою до роботи, перевіряє якість робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 13 Квітня 2021 14:12
Сильно,Соборності тільки що зроблену почистили.Хай Володимирську,Заньковецьку почистить.
Майстер Показати IP 13 Квітня 2021 15:11
К. Карного Задворецька гілки зріжте
Лучанин Показати IP 13 Квітня 2021 15:49
Наш мер ТОП!
Лучанин до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2021 18:33
Маю велике бажання що керівники департаменту ЖКГ пройшлись по тротуару на Відродження відзупинки "Дитяча лікарня" до супермаркету АТБ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus