USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як на Волині бджолу кували. Відео

8 Жовтня 2018 19:57
Скульптуру у вигляді величезної бджоли встановили у Маневичах 4 жовтня.

Як зазначає луцький коваль Віктор Семенюк, - це найбільша у світі металева скульптура бджоли.

Майстер художньої ковки говорить, що працювали над нею півроку, аби збільшений вигляд комахи відповідав будові її тіла. Віктор Семенюк акцентує: вага металевої бджоли близько 400 кілограмів, – йдеться в сюжеті UA:Волинь.

Коваль зізнається, що бджола стала його найскладнішою роботою. Майстер розповідає: раніше працював без ескізів, цього разу вимірював кожну деталь, щоб дотриматися точності в масштабах.

«Висота бджоли – 3,3 метра, 2,6 метра – довжина, розмах крил – 2,5. Важкість була в тому, щоб із маленької комашки зробити скульптуру в натуральну величину".

Допомагав батькові син Віктор, який став дизайнером проекту.

«Робили на стіні величезний макет. Дивилися на нього, кожен раз щось змінювалося. Сусід пасічник нам бджоли приносив показував», – розповідає коваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus