USD 38.85 39.20
  • USD 38.85 39.20
  • EUR 38.90 39.40
  • PLN 9.80 9.97

Як обрати курси програмування*

29 Вересня 2020 15:28
Швидкий розвиток ІТ-ринку у Львові та інших українських містах призвів до появи великої кількості шкіл та навчальних центрів. Курси є найпопулярнішим форматом навчання, що має безліч переваг. Розповімо про них та закцентуємо увагу на головних пунктах, що потрібно враховувати під час вибору школи.

Курси програмування у Львові можуть мати різну вартість, заняття проводяться у денний та вечірній час, вихідні.

Термін навчання

Аби отримати нову професію, потрібно пройти повний курс навчання. Короткострокові програми не дадуть вам необхідних знань, бо для опанування нової професії потрібен час. Такі варіанти підійдуть хіба що для фахівців, що бажають підвищити свій рівень.

Портфоліо та диплом

Після курсів ви можете розповідати, чому навчились протягом програми у школі, проте краще буде показати знання та навички. Для цього є портфоліо та диплом. Дізнайтесь, що ви отримаєте на курсах, чи котується документ про освіту в українських компаніях. Також треба уточнити, скільки практики буде протягом занять.

Що після навчання

В ідеалі – успішне працевлаштування, але не всі випускники одразу знаходять хорошу роботу. Обирайте курси, що допомагають працевлаштуватись одразу після отримання диплому. Ще кращий варіант – стажування під час навчання. Максимальні можливості зазвичай отримують талановиті студенти.

Англійська мова

Її треба знати добре або дуже добре – програмісти без знання іноземної зароблять набагато менше. На курсах ІТ не будуть викладати англійську, тож її доведеться вивчати самостійно. Подумайте, як ви будете це робити.

Викладачі

Успіхи у навчанні насамперед залежать від рівня викладачів. Краще за все, аби це були практики, що працюють у ведучих компаніях України та світу. Вони мають досвід, яким зможуть поділитися зі студентами.
Потрібна перевірена пропозиція у Львові? Зазирніть на сайт lviv.itea.ua. Тут ви знайдете детальні описи програм навчання та зможете обрати оптимальний варіант. Школа має перевірену репутацію, а вона розповість про роботу закладу набагато більше, ніж реклама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus