USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як підготувати ніжки до літа з клінікою «Мед Сіті»*

30 Травня 2020 12:12
Наближення літнього сезону супроводжується тотальною зміною жіночого гардеробу. Вузькі джинси та класичні штани лишаються в шафі, адже саме час діставати спідниці та сукні. Але жінок зазвичай тривожить не пошук обновок, а стан ніг – незасмагла, не гладка шкіра, іноді з судинною сіткою. Знайомо? Тоді ця стаття для вас. Як підготувати ніжки до літа, розповіли лікарі клініки «Мед Сіті».

Лазерна епіляція

Дієвий безболісний спосіб позбутися небажаного волосся на тілі – за допомогою лазера. Використання сучасної апаратури для епіляції шкіри дозволяє проводити процедуру швидко і без травм. Детальніше читайте за посиланням: MedCity.ua/services/lazernaya-epilyatsiya/.

У клініці «Мед Сіті», що знаходиться у Києві, використовують пристрій Moveo, аналогів котрому не існує. Одна процедура «гоління» гомілок займає лише 15 хвилин, ніг повністю – півгодини. Скільки сеансів знадобиться жінці, косметолог вирішує у кожному індивідуальному випадку.

Аби ваші ніжки були готові до спідниць та суконь, радимо проводити процедуру навесні – до початку літнього сезону. Однак епіляція лазером Moveo не має протипоказань стосовно перебування на сонці після процедури. Тому її можна проводити навіть влітку.
Видалення варикозу

Одне з основних протипоказань до лазерної епіляції – варикоз вен. Багато жінок помилково вважають судинні «павутинки» на ногах лише естетичною проблемою. Але насправді хвороба небезпечна через порушення нормального функціонування системи кровообігу. Коли вени розширені, кров не циркулює як слід – можливі закупорювання та утворення тромбів. Тому поява сіточки з капілярів на гомілках та/або стегнах є приводом терміново звернутися до флеболога.

Методи лікування варикозу у «Мед Сіті»:

• Мініфлебектомія – малотравматична операція з видалення розширених судин

• ЕВЛК – «випалювання» лазером ураженої вени зсередини через невеликі проколи

• Склеротерапія – виведення уражених судин із системи кровообігу шляхом їх склеювання склерозантом

У клініці Med City завдяки використанню сучасного лазерного обладнання вирішують багато проблем. Крім епіляції та варикозу, ним лікують захворювання урологічного та проктологічного характеру. Запис на прийом до спеціаліста проводиться за телефоном клініки або на офіційному сайті medcity.ua. Залишайтесь здоровими та красивими!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
321 Показати IP 31 Травня 2020 12:24
Як розведи, то ніжки. Як прибери, то лапи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus