USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як працюватимуть школи в Україні з 1 вересня: МОН дало пояснення

23 Липня 2020 16:10
В Україні будуть працювати у новому навчальному році ті школи, які потрапляють у «зелену», «жовту» та «помаранчеву» зони.

Про це повідомила заступниця міністра освіти Любомира Мандзій, передає УНН.

«В залежності від рівня епідемічної ситуації, територія України буде розділена на певні рівні: «зелений», «жовтий», «помаранчевий» та «червоний». Рішення про віднесення тієї чи іншої території до певного рівня приймає держкомісія техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Якщо ваша територія потрапляє у «зелений», «жовтий» або «помаранчевий» рівень, ви можете бути впевнені, що діти 1 вересня сядуть за шкільні парти», – розповіла Мандзій.

Також вона наголосила, що тільки у «червоному» рівні є заборона відвідувати установи освіти.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів ухвалив проєкт постанови, якою продовжив з 1 по 31 серпня 2020 року карантин по всій території Україн. Регіони будуть ділитися на «зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 23 Липня 2020 18:38
Це щось на зразок, як колись людей і територію України поділили на сорти: 1сорт, 2 сорт, 3 сорт. Дійсно , ГОРЕ ВІД РОЗУМУ у Кабміні МО. Цифрами , розрахунками можете пояснити, а не малювати територію кольорами райдуги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus