USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

Як працює рекрутинг до армії та що буде з призовом і ТЦК: у Міноборони розповіли

17 Листопада 2023 08:43
Сьогодні в суспільстві дуже розповсюджене слово рекрутинг. Зараз стартує перший проєкт, який спрямований на залучення мотивованих людей до служби в Збройних силах України.

Про це в ефірі телемарафону сказала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, передає ТСН.

Як зазначає Калмикова, українці звикли до того, що у нас є призов, є кадрові офіцери. І завдання полягає в тому, щоб розширити можливість для людини подивитися, які є вакансії, які вміння, знання і навички потребуються.

За її словами, рекрутинг і призов доповнюватимуть один одного.

«Сьогодні ми перебуваємо у стані війни, тож нам необхідно, щоб у військах були люди, які можуть воювати. Тому різноманітність інструментів, власне, і розрахована саме на те, щоб кожна людина могла обрати свій особистий шлях», – акцентувала заступниця міністра оборони.

Водночас вона підкреслила, що рекрутингові центри не замінять функціонування ТЦК.

«Обидва механізми працюватимуть паралельно. Якщо у нас люди почнуть активно долучатися до служби, ми зможемо перейти на те, щоб винятково через рекрутинг люди могли розпочинати службу», – припускає вона.

Нагадаємо, в Україні хочуть змінити правила мобілізації під час воєнного стану. Законопроєкт № 10209 зареєстрували у Верховній Раді. Серед іншого пропонується мобілізувати за письмовою згодою. Призивати хочуть тих, хто має відстрочку або бронювання, працівників правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 17 Листопада 2023 10:32
Не знаєш,як діяти,створи нову структуру і побільше туди чиновників.Граблі по макітрі так нічого і не вчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus