USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Як створити всесвітньо відомий бренд в Україні: історія Finval*

5 Червня 2020 15:20
В Україні не так багато компаній, які успішно конкурують зі своєю продукцією на світовому ринку. Саме тому історія вітчизняного бренду Finval, який спеціалізується на виробництві алюмінієвих човнів для риболовлі, викликає великий інтерес та привертає увагу.

Сьогодні компанія має сотні задоволених користувачів у багатьох країнах світу.

Про історію успіху Finval ми розповімо просто зараз.

Географія бренду
Насамперед, давайте дізнаємося, де саме офіційно продаються човни українського бренду. Окрім розвиненої дилерської мережі в Україні, продукцію торговельної марки Finval можна купити у шістнадцяти європейських країнах. Велику популярність риболовні човни Finval отримали в Польщі.

Експерти компанії розповіли, що łodzie finval завоювали авторитет у польских користувачів завдяки своїй екстремальній міцності, відмінним мореплавним характеристикам та преміальній якості внутрішнього оздоблення. У центральній Польщі багато великих озер, тому риболовля в даному регіоні дуже популярна. А жителі північної частини країни часто купують човни Finval для риболовлі на узбережжі Балтійського моря.

Асортимент човнів
На сьогодні бренд Finval має сім моделей човнів, які відносяться до чотирьох модельних рядів. Розглянемо детальніше:

555 Sport Angler – безкомпромісні рибальські човни для великих озер та річок;

finval 505 FishPro та 555 FishPro – найді та витривалі човни з відмінною мореплавністю;

475 Evo та 550 Evo – найкраща остійність, широка та простора кормова платформа;

510 Rangy-SC та 510 Rangy – максимум вільного простору, мале занурення та маневреність.

Кожен з модельних рядів має свої особливості та переваги. Підібрати оптимальну для себе модель човна зможе як любитель, так і професіонал.

Чому рибалки обирають Finval
Користувачі човнів Finval називають декілька причин, чому вони обрали саме цей бренд:

- надійність і довговічність. Міцний корпус човна здатен витримувати значні навантаження під час руху по великих хвилях;

- мореплавність та остійність. Конструкція човнів придатна як для комфортного відпочинку, так і під час руху на високій швидкості;

- Якість та гарантія. Якісні матеріали та десятирічна гарантія на алюмінієвий корпус.

Finval – це, перш за все, дружня команда однодумців, серед яких багато досвідчених рибалок і спортсменів. Їх досвід та прагнення постійно вдосконалюватися дає можливість створювати човни з максимальним комфортом під час риболовлі та активного відпочинку. Обирайте найкраще!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus