USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначили місця для масового відпочинку на воді

10 Травня 2019 20:16
На території Волині для масового відпочинку населення на воді визначили 41 місце.

Про це йшлося 10 травня під час засідання регіональної комісії Волинської облдержадміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомили, належно та відповідно до законодавчих вимог утримуються, до прикладу, такі місця відпочинку на воді: центральний пляж та Теремнівський ставок міста Луцька, пляж озера Шахтарського міста Нововолинськ, пляж озера Доброго в Камінь-Каширському районі та оздоровчий комплекс «Сонячний» Луцького району.

Натомість не визначили територій для відпочинку у місті Володимирі-Волинському, Володимир-Волинському, Локачинському та Рожищенському районах. Окрім того, деякі райони не забезпечують роботу плавців-рятувальників на водоймах.

Відзначимо, що минулого року місцеві органи виконавчої влади та самоврядування визначили 45 місць відпочинку на воді.

Нагадаємо, протягом 2018 року на воді загинули 68 осіб. Як правило, більшість людей гинуть у місцях, не визначених органами виконавчої влади для купання і не обладнаних належним чином для безпеки відпочивальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus