USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у луцькому «політесі» з допомогою купленого члена журі обирали короля та королеву. Фоторепортаж

18 Травня 2019 09:57
Цьогоріч глядачів та учасників дійства «Король та Королева Луцького НТУ» вирішили здивувати тим, що продали на аукціоні одне з місць у складі журі. Зокрема, впродовж дійства учасники розважали глядачів різноманітними талантами: озвучували мультики, збирали Кубика Рубіка за 15 секунд, театром тіней і танцями у різних стилях. Відтак, королем «політеху» став Дмитро Савчук, а королевою – Оксана Цвид.

Масштабний захід відбувся 17 травня у Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Так, у конкурсі брало участь 8 пар учасників. Цікаво, що офіційного початку дійства глядачів на потрібний настрій налаштовувала учасниця «Голосу країни» Катерина Гулюк, виконавши запальні хіти. А вже згодом на сцену вийшли ведучі, які представивши членів журі, вирішили…продати на аукціоні одне місце у складі суддів. Щасливчиком став Олег, який виграв аукціон, поставивши 700 гривень.
Потому на сцену вишли і самі учасники конкурсу, а опісля було оголошене відеопредставлення, в якому кожен з конкурсантів мав лише хвилину, аби показати себе та усю свою креативність. Одні учасники хотіли представити себе у серйозній формі, натомість інші зробили своє відео зовсім жартівливим.
Наступним конкурсом стало костюмоване дефіле, в якому кожен з учасників переодягався у героїв диснеївських мультфільмів, а згодом вже відповідав на питання інтелектуального конкурсу також диснеївської тематики.
Чи не найочікуванішим був конкурс талантів, і учасники не підвели, зробивши цей конкурс найвидовищнішим. Зокрема, претенденти на титули танцювали тверк та східні танці, озвучували мультики, показували театр тіней, збирали Кубик Рубіка за 15 секунд, співали і танцювали. Ну а найбільше оплесків зірвали номер лжефокусника, який завдяки акторській майстерності робив очевидні «фокуси», чим викликав сміх в залі, а також танцювальна сцена з фільму «Маска».
У вітальному слові ректор ЛНТУ Петро Савчук відзначив, що проведення конкурсу вже є традицією, адже він є рейтинговим не лише на теренах Волині. «Дякую вам за те, що ви показуєте, яка Волинь успішна та красива. Сьогодні я був на красивому святі, тому краса переможе, і в нас усе буде добре», - зазначив очільник «політеху».
Опісля привітального слова нарешті настала черга нагородження, відтак Містером глядацьких симпатій став Дмитро Савчук, Міс глядацьких симпатій – Юлія Шумик. Ну а Королем та Королевою ЛНТУ стали той же Дмитро Савчук та Оксана Цвид.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Артур Показати IP 18 Травня 2019 14:21
Навіть жодної фотографії Поліщука не виставили! Ганьба
Олександр Показати IP 18 Травня 2019 15:43
Із серії "Село і люди"
987 до Олександр Показати IP 18 Травня 2019 18:09
Не заздріть, все і у вас колись буде!
Andrij Показати IP 18 Травня 2019 19:40
номер 8 то вогонь !!!!
1709 Показати IP 19 Травня 2019 08:35
Дуже красиві всі дівчата. Приємно подивитися. Не з накаченими скулами і губами, і щирими усмішками. Удачі вам всім!
Анонім Показати IP 19 Травня 2019 11:08
Один я не зрозумів про "купленого"???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus