USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як вберегти двигун від зносу*

12 Травня 2020 12:28
Однією зі складових безперебійного функціонування ДВЗ є своєчасне надходження мастильно-охолоджувального середовища до поверхневих шарів його сполучених деталей.

Оскільки у працюючому силовому вузлі змащувальна рідина безперервно циркулює по колу, то вона неминуче піддається термічній та механічній деструкції, саме тому її характеристики мають чітко відповідати специфікаціям, зазначеним автовиробником у сервісній книжці ТЗ. Їхнє недотримання може загрожувати зниженням моторесурсу агрегата, а також виходом з ладу його окремих механізмів.

Асортиментний ряд провідних виробників паливно-мастильних матеріалів, представлений в інтернет-магазині OIL2GO, охоплює безліч сортів автоолив, що розрізняються за в'язкісним класом SAE, набором технічних властивостей по API та ACEA, а також іншими важливими параметрами. Маючи у своєму розпорядженні цю інформацію, автомобіліст зможе найбільш точно підібрати засіб для обслуговування своєї машини.

Експлуатаційні особливості

Ступінь захисту будь-якого мотору визначається швидкістю прокачування мастила по системі при морозній погоді, а також стійкістю захисної плівки, сформованої на робочих поверхнях, при екстремальних режимах їзди. Моторні спецрідини виготовляються із високоякісної масляної бази (синтетичної, напівсинтетичній або мінеральної) та функціонального комплексу присадок, серед яких:

- модифікатори тертя і в'язкості;

- миючі та диспергуючі речовини;

- інгібітори корозії та піноутворення;

- протизносні та антиокислювальні добавки.

Для деяких марок авто пошук необхідного ПММ істотно спрощує наявність допуску заводу-виробника, що визначає придатність продукту для випущеного ним двигуна. Головне, щоби цифрове позначення на етикетці збігалося з рекомендаціями, викладеними у керівництві по експлуатації авто.
Де придбати сертифіковану автохімію за вигідною ціною?

Надійні моторні мастила, що реалізуються на ресурсі https://oil2go.com.ua/ua/motorni-mastyla-dlya-legkovikh-avto, завжди доступні для замовлення. За понад 20 років успішної діяльності інтернет-магазин сформував широке коло постійних клієнтів і продовжує стрімко розвиватись, слідуючи тенденціям українського ринку автотоварів. Цього вдається досягти завдяки реалізації кількох конкретних кроків, а саме:

- пряма співпраця з офіційними імпортерами;

- персональний підхід до кожного покупця;

- прозора політика ціноутворення;

- ефективна складська логістика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus