USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як «Волинь» здобувала свою третю поспіль перемогу. Фоторепортаж

13 Жовтня 2019 09:00
У минулих двох турах «Волинь» здобула шість очок, перемігши на останніх хвилинах одного з лідерів Першої ліги «Колос» та на виїзді здолавши останню команду чемпіонату «Металург». У 13 турі лучани прагнули продовжити свою переможну ходу. Суперник для цього був підходящим – «Черкащина» – команда, яка знаходиться на передостанній сходинці турнірної таблиці.

За підсумками минулого сезону команда підвищилася у класі, однак за 12 турів Першої ліги спромоглася здобути лише одну перемогу та двічі зіграти внічию, решта матчів були програні, зокрема й три останні - «Гірник-Спорту», «Минаю» та «Авангарду».

«Волинь» після невдалої серії нарешті здобула кілька перемог, тож і в цьому матчі прагнули здобути перемогу, що було помітно по футболістах, які виходили на поле з макимальною концентрацією.
Цікаво, що ще до стартового свистка на «Авангарді» відбулася приємна події – легендарного голкіпера «хрестоносців» Віталія Неділька привітали з 200 зіграним матчем у футболці «Волині».
А далі команди нарешті розпочали гру. Перші 25 хвилин запам’яталися вболівальникам хіба собакою, який вибіг на поле. Напевно пухнастий хотів допомогти захисту «Черкащини», оскільки вбігав саме з їхньої половини поля. Жарти-жартами, а пісял того, як стюарди забрали собаку, гра продовжилася.
Перший удар у «Волині» відбувся аж на 25 хвилині – Чачуа пробив над поперечиною. Відзначимо доволі небезпечні моменти у «Черкащини», футболісти якої спочатку не реалізували вихід віч-на-віч – врятував Неділько. Вже згодом той же Неділько разом з Чачуа знову кидалися під удари суперників.

У «Волині» здалеку пробивав Хагназарі, але кіпер гостей його удар відбив, Чачуа добив, проте «кулястий» у воротах не опинився, а пролетів над поперечиною.
Здавалося б, що перший тайм так і завершиться з нулями на табло, втім проти цього був Хагназарі: лучани подали кутовий, верхову боротьбу після якого виграв Горопевшек, після чого м’яч опинився в іранця, і він вколотив його у сітку воріт Майбороди – 1:0.
«Хрестоносці» не стали відкладати нарощення переваги на другий тайм, подвоївши перевагу ще у першій половині: Кожанов обігрався з Хагназарі та класним ударом пробив за комірець кіперу «Черкащини», який, викинувши руку, перевів м’яч у поперечину, втім, на щастя, від каркасу «кулястий» влетів за лінію воріт, тож 2:0 ще у першому таймі.
Друга половина зустрічі не вирізнялася великою кількістю моментів. Лучани впенено виглядали у захисті, не забуваючи про атаку, втім ні Чачуа, ні Карпенко, який замінив Пономара, ніяк не могли влучити у ворота.
Лише на 90+1 хвилині «Волинь» довела рахунок до розгромного: Кожанов віддав розрізний пас з глибини на Карпенка, а форвард, обігравги голкіпера, нарешті забив свій перший гол після повернення з «Карпат».
Відтак, впевнена перемога «Волині» у матчі, в якому і вболівальники, і тренери, як сказав Андрій Тлумак, сподівалися лише на три очки.
Відзначимо, що після цієї перемоги «Волинь» залишилася на восьмому місці, втім відставання від першого місця становить лише п’ять очок, тож боротба за підвищення у класі лише розпочинається. Вже в наступному турі лучани матимуть непростий виїзд у Горішні Плавні, де зіграють з місцевим «Гірник-Спортом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 13 Жовтня 2019 09:54
Приємно! Хлопці молодці,старались! ((
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 13 Жовтня 2019 09:59
А "кулястого" волиняни забивали своїми кулястими головами, чи деколи й "ходаками" - бутсами? :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus