USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Сьогодні ми задоволені грою», – Тлумак про впевнену перемогу «Волині»

12 Жовтня 2019 22:53
Після переможного матчу над «Черкащиною» головний тренер «Волині» Андрій Тлумак відзначив, що сьогодні сподівалися на три очки, тож він задоволений грою своєї команди.

Про це він розповів на післяматчевій пресконференції.

Так, першим прокоментував гру ренер «Черкащини» Віталій Кобзар, який відзначив, що гра вийшла бойовою та сподобалася вболівальникам.

«На жаль, ми знову не вчимося на своїх помилках, тому такий результат. Перед командою стоїть завдання набрати очки. Дуже пристойно виявляється те, що команда вийшла з Другої ліги. Потрібен час та підсилення. У вас дуже хороша команда з високими гравцями, з якими дуже важко грати, особливо на стандартах. В нас не було можливості посилитися, тому виходить дисбаланс», – зазначив Вітлаій Кобзар.

Також він зауважив, що до пропущеного голу його команда мала непогані моменти, але забити першою не вдалося.
Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак привітав усіх з перемогою: «Ми сподівалися на цих три очки. Зіграли солідно – забили два голи в першому таймі та закріпили третім. Дуже радий за Ігора Карпенка, що він забив. Сьогодні ми задоволені грою».

Андрій Тлумак наголосив, що коли результат давить на комамду, то кожна гра для неї, як фінал, тому спочатку футболісти дещо нервували, але коли забили гол, то гра стала спокійніша.
«Потрібно бути мужиками та працювати. Найголовніше – не опускати руки. В будь-якому випадку ми будемо боротися до кінця. Потроху ми скорочуємо відставання», – підсумував Андрій Тлумак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus