USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Як волинські прикордонники посилюють антидроновий захист техніки

1 Квітня 2024 10:04
Підрозділи інженерного забезпечення прикордонників облаштовують техніку засобами протидії БПЛА. Зокрема, фахівці прикордонної комендатури швидкого реагування монтують на броньовані автомобілі додатковий захист – екрани з металевої сітки.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Як зазначає Сергій ­– військовослужбовець інженерного підрозділу, встановлення таких конструкцій допомагає захистити побратимів, які використовують ці бронеавтомобілі.

«Працюємо кожен день, ось ця машина знову виїжджає на «нуль», тому роботи дуже багато», – сказав прикордонник.

Читати ще: Штурми, атаки сотні дронів і колони знищеної техніки ворога: як волиняни боронять село під Мар’їнкою

Керівник інженерного підрозділу Богдан каже, що захисні екрани встановлюються в найпотрібніших місцях – на дверях, відсіках для екіпажу та на даху, де встановлено відкидні сітки, аби особовий склад мав доступ до евакуаційних люків. Крім того, на усі одиниці техніки встановлюються засоби радіоелектронної боротьби.

«Усе це робиться, щоб захистити екіпаж від влучання FPV-дронів, унеможливити травмування та загибель особового складу», – резюмував Богдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus