USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як за допомогою 1C Bitrix вести бізнес онлайн*

30 Жовтня 2020 10:29
Для забезпечення повноцінної роботи інтернет-магазину велика кількість користувачів вибирають 1C Bitrix. Він користується популярністю у підприємців, оскільки дає можливість не тільки керувати онлайн-ресурсом, а й вирішувати низку інших завдань.

Що таке «Бітрікс»?

Це комерційна система управління контентом, адаптована для реалізації інтернет-проектів будь-якого рівня складності. Маленькі онлайн-магазини, інформаційні сайти, блоги також запускають на цьому «двигуні», але спеціалізація «Бітрікс» – великі проекти, інтернет-магазини з тисячами, десятками тисяч товарних позицій.

Користувачам доступні п’ять редакцій, що мають різну вартість та функціональні можливості. Це тарифи «Старт», «Стандарт», «Малий бізнес», «Бізнес», Enterprise. Щоб створити невеликий інтернет-магазин, купують два перші варіанти, а з розвитком можна вибрати дорожчий тариф.

Огляд функціоналу 1С-Bitrix

- Пошукова оптимізація, просування сайту. Автоматизація всіх процесів, здатних вивести інтернет-ресурс на перші позиції видачі пошукових систем.

- CRM-маркетинг. Система управління контентом дозволяє створювати розсилки, відправляти повідомлення клієнтам, виробляти сегментацію, робити персоналізовані пропозиції.

- Автоматизація роботи менеджерів. CRM буде самостійно підказувати користувачу, що потрібно робити для успішного закриття угоди з клієнтом.

- Ведення клієнтської бази. Інформація про клієнтів зберігається в одному місці у вигляді картки, де є всі необхідні дані.

- Історія взаємодій. Відображається вся інформація за конкретним замовленням і клієнтом.

- Створення звітів. CMS дозволяє збирати дані за допомогою докладних звітів.

Це не повний список функціоналу, представленого в програмі Bitrix. Система управління контентом має інтуїтивно зрозумілу адміністративну панель, вбудовані плагіни, відкритий API, завдяки чому можна проводити доопрацювання програмного інтерфейсу. «Бітрікс» – це CMS для професіоналів, які хочуть отримувати максимум прибутку від бізнесу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus