USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Як зенітники 14 бригади тренуються збивати ворожі безпілотники

26 Квітня 2019 11:41
Зенітники 14 ОМБР на Рівненському полігоні відпрацьовують техніку влучення у ціль на різних відстанннях ( в тому числі й знищення ворожих безпілотників). Там триває активна фаза навчань та бойове злагодження сил протиповітряної оборони, йдеться в сюжеті Суспільного.

Як розповів військовослужбовець Збройних сил України Сергій, працюють за легендою.

«Спочатку ми прикрили передовий підрозділ 1-го механізованого батальйону після проведення дорозвідки цілей, ми провели успішне переміщення підрозділів для прикриття 2-го механізованого батальйону плюс колону прикривала установка ЗУ», – говорить Сергій.

Оператор зенітно-ракетного комплексу Дмитро, який разом з екіпажем влучили в ціль, каже, що результатом задоволений.

«Ціль була на відстані 5 кілометрів, саме головне не хвилюватися і все буде добре», – розповів Дмитро.

«Бойові комплекси протиповітряної оброни уражають цілі на різних відстанях», – розповідає командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк. Розповідає про роль зенітно-ракетних підрозділів на сході країни.

«Противник без прикриття ППО довго не витримає, тому це життєво необхідний засі, який ми тримаємо в постійній бойовій готовності і при необхідності виконуємо задачу завдання», – додав військовий.

Зауважимо, нещодавно п’ятеро волинян, бійців 14-ї окремої механізованої бригади, одним пострілом підбили ворожий безпілотник. Це сталося у зоні проведення операції об’єднаних сил, на Луганщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus