USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яка тканина найкраща для виготовлення постільної білизни?*

7 Лютого 2023 13:43
Молоді господині під час вибору постільної білизни зазвичай звертають увагу на її зовнішні характеристики, тобто естетику та красу. Але це зовсім не гарантує термін використання та витривалість під час прання при високих температурах.

Як обрати постільну білизну для дитини?

Діти відрізняються високою чутливістю та можуть мати алергічні прояви на синтетичні тканини. Саме тому краще обрати моделі за посиланням https://mirson.ua/ua/postelnoe-bele/, які не містять синтетики та виготовляються виключно з натуральних волокон. Зокрема мова йде про бавовну, льон. Варто звертати увагу на щільність волокна, тому що більш дешеві моделі достатньо тонкі. Після декількох десятків прання вони можуть втрачати свій зовнішній вигляд. Найкращий варіант для дітей – це постільна білизна з натуральних волокон та досить товстої тканини.

Багато уваги звертають на малюнок, а також зручність використання. Не варто купувати моделі, які мають звичайний розріз для заправлення ковдри. Маленькі діти дуже люблять ховатися, тому нерідко забираються всередину, що може призвести до пошкодження постільної білизни.

Принципи вибору постільної білизни для закоханих

Якщо у партнерів немає алергії на синтетику, можна обрати комбіновані тканини, які містять синтетичні та натуральні волокна.
Вимоги до постільної білизни:

Намагайтеся купувати не надто яскраві комплекти, бо через регулярне використання вони можуть втрачати свій колір. Обов'язково звертайте увагу на зовнішні характеристики та розмір. Розмір постільної білизни повинен перевищувати параметри вашого ліжка.

Сучасні українські компанії, які займаються пошиттям постільної білизни, пропонують варіанти з подушками різного розміру та конфігурації. Обов'язково звертайте увагу на розміри. Не будь-які наволочки підійдуть на подушки.

Якщо людина досить погано спить та постійно крутиться уві сні, варто обрати простирадло, яке кріпиться до ліжка, з використанням спеціальних гумових тримачів. Це так звані простирадла-чохли, які дуже популярні в європейських країнах.

Краще, якщо у вас буде декілька комплектів, які відрізняються за колірною гамою та експлуатаційними характеристиками.

Взимку краще використовувати синтетичні або комбіновані комплекти, а для літа найкращий варіант – це натуральні тканини, такі як бавовна або льон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus