USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Класифікація та важливі характеристики жіночих кофт*

22 Листопада 2022 16:07
Жінки купують сучасний та модний одяг, залюбки комбінуючи та створюючи неймовірні образи. Найпростіше це зробити узимку через використання величезної кількісті речей.

У цьому році модним трендом вважають оверсайз та багатошаровість. Тому можна вдягати одночасно декілька речей, які здавалося б не дуже пасують одне з одним. Але незмінною класикою залишаються жіночі кофти та светри оптом, які чудово пасують до будь-якого одягу, незалежно від його стилістики.

Різновиди жіночих кофт

У магазині Anmir можна знайти величезну кількість одягу, який відноситься до спортивного чи класичного стилю. Найбільш популярним вважається стиль casual, який чудово підходить для прогулянок по місту.

Класифікація жіночих кофт:

Без застібок. До них відносяться светри, худі, світшоти. Це чудові вироби, які зазвичай можуть виготовлятися з товстої тканини, утепленої флісом. Оптимальний варіант для використання взимку або під час холодної осені. Дуже часто їх комбінують зі спортивними або шкіряними штанцями, легінсами, дутими жилетками або куртками-косухами.

Кофти із застібками. Це можуть бути кнопки, блискавки чи звичайні ґудзики. Стилістика таких виробів різноманітна. Для жінок, які віддають перевагу класичному одягу, створені кардигани. Це подовжені кофти, які закривають стегна, застібаються з використанням ґудзиків. Проте застібку можна віднайти і в бомберах, які належать до спортивного одягу.
З якого матеріалу варто придбати кофту?

Вибір матеріалу залежить від погоди. Тому під час морозу віддають перевагу вовняним виробам, які виготовляються з додаванням штучних волокон та акрилу. Завдяки широкому асортименту різних узорів та в’язок, вдасться придбати як об'ємні светри, так і ажурні кофти, які чудово пасують до романтичних спідниць.

Проте найбільш популярними вважаються кофти, виготовлені з трикотажу. Вони тоненькі, чудово повторюють форму тіла та пасують до жіночних романтичних образів. Також їх можна вдягати в офіс під верхній одяг оптом або комбінуючи з класичними брюками або спідницями.

Дівчата, які віддають перевагу комфорту та одягу оверсайз, зазвичай купують кофти, виготовлені з тринитки або дайвінгу, які утеплені флісом або штучним хутром. Їх можна комбінувати з легінсами, спортивними штанами, а також з обтислими штанцями зі шкіри. Вони чудово пасують до стилю street style.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus