USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Яка вартість? Я не знаю, чесно кажучи», – Вакарчук про виступ на корпоративі «Танків» у Мінську

29 Січня 2020 21:47
Лідер партії «Голос», нардеп та соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розповів, чому він поїхав на корпоратив до «World of tanks» у Білорусь та скільки коштує приватний концерт «Океану Ельзи».

Про це йшлося в інтерв’ю шеф-редактору OBOZREVATEL Оресту Сохару у його проєкті «Орестократія».

Зокрема журналіст згадав нещодавній виступ гурту на корпоративі компанії Wargaming, яка відома грою World of Tanks, у Мінську.

Як повідомляло видання «Белорусский партизан», за виступ нардепу заплатили 100 тисяч євро, а за райдером було заборонено вести фото- та відеозйомку виступу.

Тим часом Вакарчук в інтерв’ю запевняє, що не знає, скільки ж коштує виступ його гурту, тому не знає, скільки йому заплатили.

Читайте також: Вакарчук не сплатив на армію мільйони податків, – юрист
– Перше запитання «навіяне» трендами: ваша поїздка на корпоратив у Білорусь. Ви виступили у відомій ІТ-компанії, яка випускає гру «Танчики». Ви знали, що буде скандал, подібний до того, який переслідував Порошенка всі 5 років його президентства – це його Липецька фабрика. Чому ви все ж поїхали?

– Я не хотів би порівнювати ці речі. По-перше, наші поїздки ніколи не матимуть жодного відношення до країни-агресора. По-друге, слава Богу, те, що ти народний депутат, не забороняє тобі за Конституцією займатись творчістю, зокрема концертами.

Тепер найголовніше: це була подія, в якій брали участь 2 тис. людей, молоді хлопці й дівчата, з різних країн, зокрема з України, які хотіли влаштувати саме концерт гурту «Океан Ельзи». Оскільки у нас сьогодні не так багато можливостей виступати перед людьми, то ми скористалися нею, тим більше всі домовленості були зроблені ще до того, як я потрапив у ВР, і це був єдиний випадок, коли ми собі дозволили це зробити так, як вважали за потрібне.

Ще одна важлива річ, про яку треба сказати – ЗМІ, безумовно, дивитимуться під мікроскопом на кожну мою дію, але найважливіше – щоб ти мав чисте сумління. Ми не виступаємо на презентаціях, ми взагалі не виступаємо на приватних акціях, концертах. Всі останні роки життя, коли я вже міг собі дозволити не думати про виступи на приватних концертах, ми скоротили їх до мінімуму... Це вже 10 років тому було...

Що таке приватні концерти?

– Ну те, що ви називаєте корпоративи, дні народження, на весіллях ми не виступали, напевно, з того часу, коли у нас було вже що їсти. Дні народження, приватні вечірки тощо – вони завжди складали дуже малу частину наших графіків, а після 2014 року ми і від них відмовились. Цей випадок – я б сказав, що це виняток. Ми робили їх за останні роки разів 3-4. Я абсолютно впевнений – все, що ми організовували, було прозорим, воно було для людей із правильними цінностями, і ми це робили абсолютно свідомо.

Щоб закрити мінську тему – назвете вартість корпоративу?

– Насправді це питання не до мене, бо я не веду жодної бізнес-діяльності – це питання до компанії.

Я не знаю, я кажу як є, це не моя справа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Баба Ганя Показати IP 29 Січня 2020 22:14
Брехло картаве
Анатоль_Я Показати IP 29 Січня 2020 22:42
За кого він людей має? Депутат ...
аноним Показати IP 29 Січня 2020 23:07
і що з того а ахметов пінчук і інші що заплатили.........
Ой, Славцю, Славцю ! Показати IP 29 Січня 2020 23:17
Бодай та сова світ бачила !
Анонім Показати IP 30 Січня 2020 02:08
Лучше бы ты пел ,славик! А теперь и песни твои противно слушать!!!!соросенок!!!
Юрист Показати IP 30 Січня 2020 05:19
У податковій декларації по закону щось тре письнути.? Чи пінчук скаже, що оплатив благодійний концерт як і поїздку в Давос?
Анонім Показати IP 30 Січня 2020 08:54
Що ви думаєте цей брехун правду говорить. Називається це так. Він сидить і дивлячись у камеру насміхається над нами. Податки до держави не платить, а в голові тримає одну думку: головне, що я депутат Верховної Ради України, мені все по барабану, і я вас усіх маю в одному місці.
Jjj Показати IP 30 Січня 2020 10:10
Выкормыш
Нда Показати IP 30 Січня 2020 15:25
І пісні його ніколи не подобалися, а він сам виявився ну просто величезним патріотом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus