USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які міжнародні пункти пропуску на Волині відновили роботу

21 Серпня 2021 13:16
Волинські прикордонники розповіли, через які пункти пропуску можна перетнути кордон з сусідами – Республікою Польща та Білоруссю.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо стану й протидії протиправній діяльності на державному кордоні та основних результатів служби в поточному році в управлінні Волинського прикордонного загону.

Як проінформував начальник загону полковник Сергій Лозінський, донедавна пропуск через державний кордон України з Республікою Польща здійснювали лише через пропускний пункт «Ягодин-Дорогуськ».

Натомість 22 червня 2021 року відновив роботу міжнародний пункт пропуску «Устилуг-Зосин».

Станом на сьогодні українсько-білоруський кордон можна перетнути у пунктах пропуску «Доманове-Мокрани» та «Дольськ-Мохро».

«Решта пунктів, – пасажирські, автомобільні, місцеві та залізничні закриті у відповідності до карантинних обмежень», – зазначив Сергій Лозінський.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що з початку року прикордонники, які несуть службу на ділянці шостого прикордонного Волинського загону, не пропустили через кордон майже 1 300 осіб.

Також на сайті йшлося про те, що протягом останніх трьох місяців луцькі прикордонники затримали сім безпілотників, якими намагалися переправити контрабанду за кордон.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus