USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Не лишилося жовтих та зелених зон»: які населені пункти Волині можуть втрапити до червоного рівня епіднебезпеки

27 Жовтня 2020 15:12
Новий план зонування населених пунктів Волинської області розглядали учора, 26 жовтня, під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. У результаті нового поділу на Волині не лишилось територій із зеленим та жовтим рівнем епідеміологічної небезпеки.

Уся територія області знаходиться в червоній та помаранчевій зоні.

Про це під час брифінгу із протидії поширення коронавірусної інфекції сьогодні, 27 жовтня, повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Мовенко.

З його слів, як і раніше, до червоної зони у Волинській області належать міста Володимир-Волинський, Нововолинськ та Ківерцівський район, де показник захворюваності продовжує перевищувати допустимі значення.

Водночас, невтішна ситуація й на решті територій Волині. До червоного рівня епідеміологічної небезпеки наблизились Володимир-Волинський та Іваничівський райони, а також місто Ковель.

«Тому, швидше за все, під час наступного засідання ці населені пункти віднесуть до червоного рівня», – повідомили під час брифінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
цікаво про бидло Показати IP 27 Жовтня 2020 15:54
Люди, які повідомляли про "антисоціальні риси", як-от низький рівень емпатії та високий рівень черствості, грубості і ризикованої поведінки, з меншою ймовірністю носили маску і дотримувалися соціальної дистанції під час пандемії COVID-19. Це виявили дослідники з Державного університету Лондріна в Бразилії. "Наші результати показали, що антисоціальні риси безпосередньо пов'язані з більш низьким дотриманням заходів безпеки", - зазначають автори дослідження. У цьому випадку "антисоціальність" стосується рис, які зазвичай присутні у людей з діагнозом антисоціального розладу особистостості, який, відповідно до Американської психологічної асоціації, визначають як "хронічну і повсюдну схильність ігнорувати і порушувати права інших". Для цього розладу характерне неодноразове порушення закону і експлуатація інших, а також такі риси характеру, як брехливість, імпульсивність, агресивність, безрозсудне нехтування своєю безпекою та безпекою інших, а також безвідповідальність. Людям з психічним захворюванням часто не вистачає відчуття провини, докорів сумління і співчуття.
Бабуся Показати IP 28 Жовтня 2020 09:58
Ну ..вибори майже пройшли..всіх в червону зону.запакують.щоб з голоду.як не вірусу повимирали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus