USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Які об’єкти будівництва у Луцьку готові до експлуатації

17 Липня 2019 18:51
21 сертифікат про готовність об’єкта до експлуатації видав відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міськради за перше півріччя 2019 року.

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Владислав Троць звітувався перед членами виконкому за перше півріччя 2019 року.

Зокрема, за звітний період видано 16 дозволів на виконання будівельних робіт, а саме: капітальний ремонт рентген кабінету № 2 відділення інтроскопічної і функціональної діагностики комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня» пр-т Відродження, 13, капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Привокзальній, 1, 3, вул. Привокзальній, 7,9, пр-т Президента Грушевського, 26, вул. Львівській, 63, 63а, капітальний ремонт приміщень Луцького міського відділу Управління Державної міграційної служби України у Волинській області вул. Кравчука, 12, капітальний ремонт покрівлі, зовнішніх прорізів, ліфтів та окремих приміщень готелю «Світязь» на вул. Набережній, 4, реконструкція мереж зовнішнього освітлення на вул. Клима Савура, нове будівництво мережі зовнішнього освітлення на вул. Кравчука (між буд. 14-15), нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями для зберігання легкових автомобілів на вул. Коперника, 83.

Також видано 21 сертифікат про готовність об’єкта до експлуатації, а саме: будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків на вул. Цегельній, 28, будівництво будівель змішаного використання з житловими приміщеннями в верхніх поверхах та вбудовано-прибудованими приміщеннями на пр-т Волі, 44а, будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Єршова, 9а, будівництво багатоповерхового двосекційного житлового будинку в 40-ж-2 мікрорайоні на вул. Кравчука, 11д, секція № 2, будівництво зблокованих житлових будинків на вул. Даньшина, 88, житловий квартал «Фільварок», масив «Гнідава» ІІ пусковий комплекс, будівництво багатоквартирних житлових будинків та приміщень для зберігання легкових автомобілів на вул. Олеся Гончара, 1, будівництво зблокованих житлових будинків, житловий квартал «Фільварок» масив «Гнідава» ІІІ пусковий комплекс, вул. Даньшина, 90, нове будівництво офісних приміщень на вул. Винниченка, 51а, зроблено реконструкцію плавального басейну «Колос» на вул. Писаревського, 3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus