USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Другу чергу квартир у ЖК «Атлант» здають в експлуатацію

6 Лютого 2017 10:00
Влітку 2015 року в Луцьку з’явилося багато реклами про будівництво Житлового комплексу «Атлант» на вулиці Рівненській, 25.

В той же час, у деяких ЗМІ почали з’являтись публікації з натяками, мовляв, згаданий проект може бути аферою.

Нещодавно стало відомо, що у січні 2017 року Житловий комплекс «Атлант» здав в експлуатацію першу чергу. У зв’язку із цим журналісти вирішили звернутися у консультаційний центр за перевіркою достовірності інформації. Про це далі в інтерв'ю з керівником консультаційного центру Анатолієм Мартинюком.

У червні 2016 року планувалася здача першої черги будівництва в експлуатацію. Чому так затримали здачу секції?

– Дійсно, першу чергу будівництва планували здати в експлуатацію у червні 2016 року. Але оскільки в нас поступово стартувало будівництво чотирьох секцій, то було прийнято рішення про проведення комунікацій не на одну секцію, а на всі чотири, відповідно, ми й змістилися у термінах здачі.

- Житловий комплекс «Атлант» це -… Продовжте, будь ласка.

Житловий комплекс «Атлант» це – 17 секцій житлового багатоквартирного будинку, маленьке містечко майже у центрі міста Луцьк. Поряд є дитячі садочки, школа №7 та гімназія №4. Зручна транспортна розв’язка.

Кожна секція буде мати одинадцять житлових поверхів. У всіх квартирах є автономне опалення та усі лічильники (газ, вода та світло).

Перший поверх у нас комерційного призначення. Передбачаємо, що в ньому будуть офіси, магазини продуктового та промислового напрямку, стоматологічний кабінет, аптека, приватний дитячий садочок та фітнес центр. Деякі з цих об'єктів інфраструктури вже обрали для себе певні площі.

Розплановуємо усе до деталей, аби обслуговування було на найвищому рівні.

- Що є у зданій секції?

У зданій секції зроблено усі внутрішні роботи: штукатурка стін, стяжки, підключено електрику, встановлено вхідні двері. Під’їзд оздоблено плиткою та хромовими поручнями, встановлено поштові скриньки, проведено освітлення та виведено домофон.



У будинку дуже багато скла. Візуально може здатися, що він взагалі скляний. Але чи буде теплим такий будинок?

– При будівництві ми дотрималися усіх норм утеплення. Власникам квартир не доведеться взимку мерзнути. Будинок утеплено мінеральною ватою. Встановлено панорамні енергозберігальні вікна з двокамерним склопакетом та п’ятикамерним профілем. Крім цього, у нас автономне опалення, радіатори, які розташовані не тільки в кімнаті та кухні, а й на лоджії. Нині це найбільш економний та надійний спосіб обігріву житла. Автономне опалення має набагат обільше переваг, ніж центральне. Можна економити на комунальних платежах та самостійно контролювати температуру у своїй оселі.

– Коли запустять ліфти?

– Ліфти встановлені та працюють. Запуск буде відбуватись по спільній домовленості пайовиків після передачі будинку на баланс ОСББ. До речі, у цих під’їздах – безпечні ліфти «Отіс», яких не чутно навіть у квартирах, які до них прилягають.

– Що з благоустроєм навколо будинку?

– Наша компанія це також забезпечить. Облагородимо територію, облаштуєм дитячі та спортивні майданчики. Будуть безкоштовні паркомісця. Також мешканці зможуть придбати комірки, гаражі чи підвали.

– Знаю, що у вас тільки дво- та однокімнатні квартири. Чи може покупець здійснити перепланування й зробити з двох кімнат три?

– У нас відразу на місці є відділ додаткових послуг. Якщо клієнт забажає, звісно, він може здійснити перепланування квартир або ж навіть зробити дизайнерський ремонт під ключ, замовити меблі. Клієнту залишиться тільки перевезти сюди свої речі. Ми можемо утеплити підлогу за окрему плату. Якщо у квартирі бракує місця, аби зручно розставити всі меблі, можемо знести стіну й звільнити простір. Перепланування допомагає комфортно облаштувати інтер’єр, який задумали власники квартир.

- Яка вартість будівництва метра квадратногоу ЖК «Атлант»?

– Усе залежить від секції, розміру першого внеску та термінів розтермінування оплати внесків. Вартість будівництва метра квадратного від 8500 гривень. Ми не залежимо від курсу валют, ціна фіксована у гривні. До кожного клієнта – індивідуальний підхід.

Чи є у вас всі необхідні дозвільні документи на будівництво ЖК «Атлант»?

– Земельна ділянка, на якій відбувається будівництво ЖК «Атлант», належить до комунальної власності міста. У нас укладений договір оренди земельної ділянки з міською радою з цільовим призначенням під забудову багатоповерхового житлового комплексу.

Звичайно, усі документи у нас є. Клієнт, при бажанні, може прийти до нас із своїм юристом та ознайомитися з ними. Проект на газ затверджено на усі одинадцять житлових поверхів. Також є документи на проведення води, світла та каналізації.

На сьогодні, у нас вже є технічний паспорт на наступну секцію (друга черга), а також укладено договір про пайову участь у розвитку інфраструктури Луцька.

В наявності також і декларації про початок будівництва наступних секцій.

Оскільки ми живемо у час світових технологій, то кожен, при бажанні, може зайти в інтернет і ознайомитися з усіма документами на сайтах ДАБІ та міської ради.

Після здачі секції передаються на баланс ОСББ.

Відвідавши ЖК «Атлант», ознайомившись із процесом веденням робіт, поспілкувавшись із керівником консультаційного центру, журналісти переконалися, що будівництво ведеться з дотриманням усіх норм, за новими технологіями, а сам об’єкт - вартий уваги жителів міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
замполіт Кобилинськи Показати IP 6 Лютого 2017 10:26
Ну і де там моя квартира.Я з посвідченям ато.
Анонім до замполіт Кобилинськи Показати IP 6 Лютого 2017 15:46
А віз для чого? можеш не злазити з нього
Путин до замполіт Кобилинськи Показати IP 17 Лютого 2017 23:19
То вали бл*** туди гоблін, а ні чекай, ось здається з неба падає твоя квартира, р*гуль
ГАля Папа Показати IP 6 Лютого 2017 11:38
дааа це не якысь суупер в передмісті луцька....
вася столяр Показати IP 6 Лютого 2017 22:53
ще одні аферисти вліпили свічку біля дороги...
о Показати IP 7 Лютого 2017 09:10
бредятіна.
лучанка до о Показати IP 7 Лютого 2017 10:55
Вліпили і ЗДАЛИ! мда...аферисти... То в чому ж афера?
Георгій до лучанка Показати IP 7 Лютого 2017 12:31
Декларації про готовність до експлуатації можуть скасовуватись, якщо вони містять недостовірні дані, як у випадку жк атлант.
Андрій до Георгій Показати IP 7 Лютого 2017 13:56
У тому і біда нашої держави, що у нас таке можливе. Що може влада дати а потім передумати. Заключити договір а потім скасувати. І які цікаво почути недостовірні дані у "жк атлант"?
Місцевий до Георгій Показати IP 7 Лютого 2017 15:17
В нас що нове не побудується ,то зразу "АФЕРИСТИ","РОЗВАЛИТЬСЯ ЧЕРЕЗ РІК","МІСЦЕВІ ЗАЖЕРЛИСЬ ","НОВІ ТУТ ПОНАПРИЇХАЛИ"....ЗАНУДИ!Повірте,якщо ЗДАЛИ із порушенням ,значить мають впливові важелі !Зараз без цього ніяк!А чи ВАС це влаштовує чи ні,то це ВАШІ проблеми!
Вася столяр Показати IP 7 Лютого 2017 09:16
зазадри мовчки
Сашко Показати IP 7 Лютого 2017 15:37
Виходить самий цікавий по місту це Атлант, оскільки тільки про нього "пишуть" всі кому не лінь, і вже досить тривалий час. Цікаво, чому ж про Чорнуху, про Яровицю, Супернову, та інших немає жодних статей?) Можливо хоч хтось почав ломати стереотипи про вартість жила?! І з'явилась жива конкуренція?! Будемо чекати здачі другої черги квартир!
Дядько Василь Показати IP 8 Лютого 2017 01:52
7 квартир на поверсі? Щасливим власникам бажаю удачі дочекатися ліфта зранку, коли особливо поспішаєш. Із парковкою теж буде "цікаво", автовласникам - привіт. Дякую, але цей гуртожиток і даром не потрібен. Є цікавіші варіанти.
Лучанка Показати IP 8 Лютого 2017 08:58
Для мене особисто це питання не актуальне. Однак!! Як цікаво спостерігати боротьбу конкурентів. Щоб обхаяти і знешкодити конкурента - всі способи добрі! Вже те, що вартість цього житла стабільна у гривнях - дуже добре для покупця. Адже укладення договору без ризиків на здорожчення - сьогодні це удача для замовників. А ризики є в кожному будівництві. Хто не ризикує, той не п*є шампанського! Думаю, що хто ризикне тут купити житло - не прогадає.(Це не реклама, а моя власна думка!!)
Практик Показати IP 11 Лютого 2017 18:35
Поручні оригінальні, як перечепися як грохнешся!!! Хоч би головою трохи думали.!!!
Лучанин до Практик Показати IP 13 Лютого 2017 09:31
Просто треба під ноги дивитись! Отже тут все просто)
Він до Практик Показати IP 22 Квітня 2017 10:04
Як можна зачепитись за поручні? Вони ж збоку, за них треба руками триматись. Чи ти там збираєшся лазити по них

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus