USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яковлев відмовився виконувати рішення міськради

21 Березня 2017 17:53
Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев відмовився виконувати доручення про забезпечення доступу до кабінету секретаря міської ради.

Про це стало відомо під час засідання 20 чергової сесії Луцької міськради 21 березня.

Нагадаємо, депутат міськради, колишній секретар Юлія Вусенко зникла з ключами від кабінету та печаткою секретаря. Тож в міську раду викликали поліцію.

Коли прибули патрульні, начальник господарського відділу Луцької міськради Анатолій Махецький повідомив, що в міській раді немає жодного з двох ключів від кабінету секретаря. Один зберігався у Юлії Вусенко, а інший - у приймальні для доступу прибиральниці у кабінет. Наразі немає як основного, так і запасного ключа.

Зі слів працівника міськради, ключів від цього кабінету в раді немає з четверга минулого тижня.

До слова, до кабінету підійшов і перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Зі слів депутатів, він напередодні розмовляв з Юлією Вусенко, мовляв, ті бачили її ім’я на екрані телефону. Та сам Тарас Яковлев це заперечував.

Працівники патрульної поліції, які прибули на виклик, кажуть, що кабінет – майно органу місцевого самоврядування, який має повноваження з ним робити будь-які дії.

Згодом депутати повернулися до зали засідань. Секретар ради Ігор Поліщук повідомив, що потрапити в кабінет секретаря не вдалося.

«В присутності патрульних ми хотіли потрапити до кабінету. Основний ключ у депутата Юлії Вусенко, і в господарському відділі міськради у присутності працівників поліції повідомили, що запасний ключ з четверга зник. У зв’язку з цим хочу офіційно звернутися до правоохоронних органів: начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука і керівника Луцької місцевої прокуратури Артура Томашевського з проханням вплинути на ситуацію. Прошу вважати це звернення як повідомлення про злочин, що екс-секретар Юлія Вусенко самовільно викрала ключі від кабінету. Працівники відділу секретаріату зв’язатися з нею не можуть», - заявив він.

Крім того, він поставив на голосування протокольне доручення першому заступнику Луцького міського голови Тарасу Яковлеву, щоб він забезпечив доступ до кабінету секретаря. "За" проголосувала більшість депутатів від особового складу ради.

На момент голосування Яковлева запросили до сесійної зали. Посадовець зайшов в залу з питанням «Що вони хочуть?». Коли він почув зміст доручення, то заявив, що виконувати його не буде.

«Я його не буду виконувати. Я не маю права заходити в службовий кабінет секретаря. До побачення», - вигукнув він, розвернувся і пішов геть із зали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Пп Показати IP 21 Березня 2017 18:00
Романюкова провладна банда, ніяк не хоче покинути свої посади! А казали що не тримаються за крісла,балаболи!!!!
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 18:01
аналогічно з кабінетом. скликається комісія, в її присутності двері відкриваються і вставляється новий замок. особисті речі упаковуються по акту , опечатуються і віддаються на зберігання у службу охорони.
Довбуш Показати IP 21 Березня 2017 18:03
Так переживають за Луцьк і лучан, що хочеться їх всіх на палю посадити.. Забули про обіцянки продовжувати справи Романюка і про одну команду....
Иван Показати IP 21 Березня 2017 18:14
Яковлева уволить. Заколебал этот самовлюблённый популист с задраным носом
Вован до Иван Показати IP 21 Березня 2017 18:38
Саме цікаве ще попереду. Сценарій пишеться в Києві, режисер на місці-Лапін, а масовка і каскадери Яковлєв і Вусенко.
Андрій Показати IP 21 Березня 2017 18:18
Камікадзе...Скоро з'явиться одне вакантне місце першого зама...Пацан...
Куратор Показати IP 21 Березня 2017 18:29
Хай би їх всіх забрали Сині кити.
Лучанин Показати IP 21 Березня 2017 18:30
Що за цирк відбувається?
лучанин Показати IP 21 Березня 2017 18:55
цирк з клоунами!!!!! взяли манеру з ВР піаритись...... p.s. особисто я, хай, гори воно вогнем, не хотів-би.... аби мене прості люди тако опльовували та гадили..... не одні багатства того не варті.... морального спокою..... а його треба завоювати, пардон, - заслужити (суржик-діалект Волині)
Вася Показати IP 21 Березня 2017 19:02
Зараз та такі дії повинні всю міську раду розігнати. Там вже Закони не писані? Мав би втрутитись Гройсман чи Порошенко і навести лад в місті а то хто зараз ким керує??
розГОНЩИКУ до Вася Показати IP 21 Березня 2017 19:34
ти вже собі шаблюку з очерету вирізав ?
Коля Показати IP 21 Березня 2017 19:27
Подивіться на цю морду що ви від нього очікували????...
Кіра Показати IP 21 Березня 2017 19:34
Який позор, злодії крадуть печатку, ключі, це ж протизаконно, що то робиться, в шию гнати цих всіх ідіотів!
Вчитель Показати IP 21 Березня 2017 19:39
А ми народ , повинні прийти до міської влади,взяти цю всю непотріб Яковлева,юльку і ще кого там за шкірку і вишвирнути нафік, щоб за ними закуріло. Вони що рвуться до неї додому? Граються з дебілами. Дати швабру в руки тій секретарці і нехай Луцьк підмітає. А яковлева на мило!!!
Ніла Показати IP 21 Березня 2017 21:00
А де правоохоронці, чому ігнорується рішення більшості депутатів, якийсь беспрєдєл.
11 Показати IP 22 Березня 2017 10:52
Романюк о-ва банда ніяк не хоче іти . Біля кормушки Добре . Яковлева в мус**ік. Зажерся вже .
Лучанин Показати IP 22 Березня 2017 11:48
люди сорому не мають і готові покласти на кін свою репутацію і свій здоровий глузд, аби від корита не відірвали.... та що ж це робиться!?!? невже ми такі є, що заслуговуємо на таку владу(((((((((((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus