USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

«Якщо побачите русскій воєнний карабль, шліть його н***й!» У Луцьку Kozak System співали за дрони для ЗСУ

26 Серпня 2022 08:56
З безкоштовним благодійним концертом до Дня Незалежності України виступили у Луцьку знані київські рокери Kozak System. Уже традиційно музиканти збирали гроші на потреби українських захисників.

Драйвова музична подія відбулася 25 серпня на площі Героїв Майдану.

За десять років діяльності гурт випустив п’ять музичних платівок, тож на концерті звучали пісні про любов, розлуку, війну, треки присвячувалися матерям, які чекають своїх синів та дочок з передової, а також героям, які захищали «Азовсталь».

«Щоб ви розуміли, наші Збройні сили не бідні, ми тут не побираємся. Ми просто робимо так, щоби кожен із вас, коли вам буде 80 років і у вас на колінах сидітиме внук чи внучка, який запитає: «Діду, а що ви робили під час Великої Війни з росією?», відповіли: «Я робив корисну справу і донатив на ЗСУ». З кожного концерту ми звітуємо. Показуємо, що разом з вами назбирали. Як правило, це дрони. Тому що на сьогодні нам бракує очей. Наші Збройні сили отримують важку артилерію. Так, вона повільно приїжджає, але працює. Але у нас нема власного виробництва дронів. У нас є «Лелеки», але там черга на рік і досить мале виробництво. Тому підрозділи спеціальних сил користуються такими корегувальними дронами, як, до прикладу Mavic3. І тому це така символічна пташка, яка буде куплена саме з ваших внесків у Перемогу», – зазначив фронтмен гурту Іван Леньо.
Він запропонував лучанам на годину забути про війну, водночас, не забуваючи про тих, хто тримає небо: «Давайте зробимо так, щоб вже завтра черговий дрон полетів до ЗСУ», – закликав вокаліст музичної формації.
Виступ рокери розпочали із гімну 10-ї ГШБр – пісні «Подай зброю».

Після цього музиканти подарували лучанам свої найпопулярніші хіти «Мамо», «Така спокуслива», «Коли вона» тощо.

Опісля Kozak System виконали пісню-маніфест «Русскій воєнний карабль, іді н***й».

«Дітки, матюкатися – це гріх. Якщо будете матюкатися, ми позабираємо ваші ґаджети, утім якщо побачите русскій воєнний карабль, шліть його н***й!» – закликали рокери з імпровізованої сцени.

Насамкінець «козаки» заспівали «Маланку» та разом з лучанами виконали Гімн України.

Про те, яку суму вдалося зібрати під час коцерту, пообіцяли повідомити трошки згодом.

Вікторія СЕМЕНЮК, фото Олександра ЗЕЛІНСЬКОГО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 26 Серпня 2022 12:48
Хороший,патріотичний виступ гурту.Люблю їх,гарні хлопці,мудрі,щирі українці!Погана реклама,випадково прочитала,де буде ця акція.Людей дуже мало,як для 33,40,В основному молодь і діти.Грошей збирати майже не було з кого. А виконавцю 51 рік - не дитячий аніматор.Люди, ау,,,,чому не прийшли? Вечір був тихий і спокійний,добрий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus