USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якщо в дитини віком від 14 років немає паспорта, субсидії родина не отримає

10 Жовтня 2017 11:04
Відповідно до закону «Про єдиний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» кожен громадянин України, який досяг 14-річного віку, зобов’язаний отримати паспорт громадянина України. Паспортні дані використовуються для нарахування субсидій. Отож, якщо громадянин досяг 14 віку й не виробив паспорта та ідентифікаційного коду, це завадить родині отримати субсидії на опалювальний сезон.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла заступник директора департаменту соціальної політики міської ради Тетяна Корецька.

З її слів, для того, щоб відбулося нарахування субсидії, громадянам бажано повідомляти свої паспортні дані у департамент соцполітики у будь-якій зручній для них формі. Якщо у домогосподарстві зареєстровані особи, які досягли 14-річного віку й ще не виробили паспорта, то це треба зробити й не зволікати.

«Зараз іде перерахування субсидій на опалювальний період 2017-2018. Домогосподарствам, у складі яких є зареєстровані особи, чиї персональні дані не відповідають вимогам законодавства, неможливо здійснити розрахунок субсидії на цей період, тож громадянам бажано повідомляти свої паспортні дані. Можна телефоном», - зазначає Тетяна Корецька.

При цьому, зазначає вона, до конкретної дати прив’язки немає, однак бажано це зробити чимшвидше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus