USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яку іномарку купить мерії «Ковельтепло»?

24 Січня 2014 18:19
Стосовно доцільності використання сотень тисяч гривень коштів комунального підприємства, яке заробляє на недешевих для населення тарифах за опалення, для чиновницького комфорту під час виконкому у Ковелі навіть не йшлося. У членів засідання дискусія виникла лише з приводу того, яка марка є комфортнішою і дешевшою – Mercedes, Toyota чи Volkswagen, як, наприклад, придбаний 12 років тому «Passat», на якому пересувається міський голова Олег Кіндер.

Так, під час позачергового засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради з ініціативи одного з заступників міського голови обговорили питання щодо придбання для мерії нового легкового автомобіля за кошти нерозподіленого минулорічного прибутку підприємства теплових мереж «Ковельтепло».

Секретар міської ради Михайло Гетьман, як експерт, який до обрання на другу у владній ієрархії міста посаду працював директором філії ПАТ «Волинь-Авто» «Ковель-Авто», вважає, що найкраще придбати Opel. Одноголосно узгоджене виконкомом питання розподілу минулорічного прибутку комунального підприємства мають затвердити своїм рішенням депутати міськради.

- У нас ситуація – критична, – так охарактеризував ситуацію у Ковелі міський голова Олег Кіндер. – І ми не знаємо, як з цієї ситуації вийти. Вона критична політично і критична фінансово. Ми сьогодні не виплатили заробітних плат, не заплатили за енергоносії. І сьогодні питання стоїть, ви не уявляєте, як гостро…

На знімку: службове авто ковельського мера
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Газ Показати IP 24 Січня 2014 18:33
Дискусія на виконкомі Ковеля гідна останніх подій у державі. А чого голову забивати революціями. Автотеми - цікавіші
Ковель Показати IP 24 Січня 2014 18:50
Зато БЮТонуті порадуються що в мера нове авто.
ГазМяс Показати IP 24 Січня 2014 18:52
На цій фотографії видно ще один автомобіль Олега Кіндера. Приватний. То білий Mercedes-Benz E-Class E 220 CDI придбаний перед Євромайданом у листопаді минулого року. Ціна його біля півмільйона гривень. http://radikal.ua/data/upload/4efc3/4efc3/952dfff2b3.jpg
сокирка Показати IP 24 Січня 2014 19:50
САМА нагальна проблема в Державі!!! Олєзю, добавишся... і я впаду.
Правда Показати IP 24 Січня 2014 23:29
Якщо ковельчани так люблять свого мера, то чого б і не купити йому авто? Нехай їздить чоловік, адже щодня про своїх містян думку думає і хоче помогти кожному :) А вам все не йметься і всім хочеться знати на чому мери їздять. Вас ще додому запроси і холодильник відкрий. Нехороші ви
На злобу дня до Правда Показати IP 25 Січня 2014 00:20
Виявляється ще два роки тому в Ковелі люди захоплювали місцеву владу. І яку? Батьківщинську. І міліцію влада кликала розібратись. І "холодильник" відкривали. І пульт від кандіціанєра пропав. Ги ги ги. http://www.volynnews.com/news/policy/zakhvat_merskoho_kabinyeta_podrobytsi/
стурбований до Правда Показати IP 25 Січня 2014 10:11
якщо і машину, і холодильник, і те, що в холодильнику, він купляє за власні зароблені кошти - то хай як хоче так їх і витрачає, але коли це робиться за кошти міької ради - то вибачте, хай аргументує і необхідність такого придбання, і вартість. А взагалі, якщо у Ковельтепла зявилась вільна копійка то доцільніше було б витратити їх на ремонт теплокомунікаційних мереж. Мені здається це більш важливіше для міста.
TheРоман до стурбований Показати IP 25 Січня 2014 13:45
Цілком з Вами згідний, було б добре, коли за всі зроблені витрати з міського бютжету, була аргументована доцільність, цих витрат і, як наслідок, притягнення до СПРАВЕДЛИВОЇ віповідальності, незалежно від займаної посади.
віктор Показати IP 25 Січня 2014 14:08
заз ланос

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus