USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Яким може бути сквер авіаторів у Луцьку: проєкти

9 Грудня 2019 12:48
У відкритому всеукраїнському конкурсі на кращу концепцію скверу авіаторів на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського взяли участь 19 конкурсантів. Лучанам пропонують ознайомитися з їхніми роботами та залишити відгуки і враження.

Про це написав у фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Нагадаємо, конкурс на кращу концепцію облаштування скверу авіаторів, що на розі вулиці Стрілецької та проспекту Президента Грушевського, міська рада оголосила у вересні.

Нині конкурсні роботи виставлені на вулиці Лесі Українки для ознайомлення.

Також з конкурсними роботами можна ознайомитися за посиланням по QR-коду на кожному зі стендів або за цим посиланням.

За словами Ігоря Поліщука, у конкурсі взяли участь 19 конкурсантів, абсолютна більшість з яких не з Луцька.

«Є дуже достойні й креативні роботи. Радує те, що і кількість конкурсантів, і якість робіт росте з кожним наступним конкурсом», – зазначив посадовець.

Лучанам пропонують ознайомитися з поданими на конкурс роботами та залишити свої відгуки й враження.

Залишити відгуки можна такими способами:

- на електронну адресу управління архітектури та містобудування: [email protected];

- в письмовому вигляді на рецепції ЦНАПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2019 13:27
Не простіше було не заморочуватися і нарешті побудувати молоді МакДональдс? Прибутки для міста від нього були б колосальні, вже дістало
Саша до Лучанин Показати IP 9 Грудня 2019 15:26
Так, МакДональдс був би не лишнім але не за рахунок скверів, зелених зон і т.д.
Вася Показати IP 9 Грудня 2019 13:33
А фасад будинку Грушевського 1 теж планують оновити згідно візуалізації? Бо на картинках то красиво, а вийде як завжди
Богдан Сташинський Показати IP 9 Грудня 2019 14:58
Вася, якщо - фасад не зроблять, нема сенсу взагалі там робити сквер. Цей будинок псує увесь архітектурний ансамбль площі , це зараз мабуть найкраще у архітектурному і естетичному плані місце у нашому чудовому, багатоконфесійному, толерантному Луцьку ...
Краєзнавець. Показати IP 9 Грудня 2019 18:15
Рішення по скверу повинні приймати архітектори, беручи до уваги проект всієї площі перед "Променем". Щоб не було такої провінційності, як вліпили у сквері біля "Перлини" на пр.Волі. Проекти були цікаві, та їх змазали до рівня -бруківки-квіточки. Ще й лікарня диких кольорів світить на всі сторони. Повинна бути хоч якась логіка в забудові і озелененні міста.
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2019 09:53
Хто робить дитячий майданчик (на одному з проектів) біля дороги (перехрестя),на якому ДУЖЕ великий рух авто. Це і повітря,яким будуть дихати діти і ризик того,що дітки можуть під час ігор вибігти на дорогу (хоч паркан будуй).Дурний варіант!!!
Мешканець привокзаль Показати IP 5 Лютого 2020 02:29
Цю ділянку дійсно треба облаштувати. Але дитячий майданчик біля зїзду 5 доріг??! Де затори, чад та пилюка??! Ви в своєму розумі??! МакДоналдс може і оживить цю темну пляму. А от сквер в цьому районі - на меморіалі багато місця де лавки тільки постав. Меморіал - готовий сквер, а присісти майже нема де. На таку велику територію не достатньо лавок. Ще місце скверу - ботанічний сад. Тільки лавок наставте, ліхтарі гарні та облаштуйте Сапалаївку як біля Сіті парка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus