USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Який букет квітів подарувати?*

19 Січня 2021 17:57
Усі жінки люблять квіти, насолоджуються ароматом і зовнішнім виглядом прекрасних квіткових композицій, ставлять їх на найбільш видне місце в будинку і, звичайно ж, фотографуються з ними.

Але не кожен знає, як догодити обраниці з подарунком.

Яким квітам дівчата віддають перевагу?

Як подарувати дівчині квіти – питання не одного покоління чоловіків. У статті представлені кілька приводів, щоб вручити квіткову композицію дівчині. Загальноприйнятих правил дарування квіткових композицій не багато. Вони універсальні і допоможуть в будь-якій життєвій ситуації. Вручити букет можна партнерам по роботі, коханій людині, також купити квіти в Києві можна для прикраси приміщень до будь-якого заходу. Але хіба не є важливішим, які саме квіти ви будете дарувати?

Великий асортимент салону Dicentra дозволить вибрати вам кращу композицію, а також швидко замовити букет з доставкою через сайт. Професійні флористи сучасного бутіка з великим задоволенням створять для вас різноманітні квіткові композиції.

Навчіться говорити мовою квітів

Альстромерія – заслужено популярна, і з її численних гідностей можна виділити:

– поєднується з багатьма різними рослинами – хризантемою, трояндою, еустомою;

– елегантні різнокольорові квіти – жовті, червоні, білі, помаранчеві, рожеві – заворожують чистотою кольору;

– відмінно виглядають в доповненні з декоративним листям, гіпсофілою та тонкими гілками з дрібними суцвіттями.

Еустоми – ці квіти неймовірно чарівні, ніколи такий букет не буде виглядати банально. Їх підносять, щоб розповісти про щирі почуття і добру дружбу.

– Здатні зберігати свіжість близько трьох тижнів.

– Дуже добре поєднуються і з іншими квітами, наприклад, букет еустом з трояндами досить контрастний і яскравий.

Троянда – найкрасивіша і популярна квітка на планеті. Більшість букетів, які складають флористи, включають в себе троянди.

– Білі троянди в усі часи були символом чистоти і невинності.

– Червоні троянди – символ любові.

– Бордові означають палке почуття закоханості.

Замовляючи букет, ви отримуєте 100% свіжі квіти, якісне оформлення і, звичайно ж, своєчасну доставку. Флористи магазину квітів Dicentra знають, як створити святковий настрій вашим коханим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus