USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Де замовити квіти та подарунки, не виходячи з дому?*

29 Вересня 2020 13:09
В Інформаційного агентства Волинські Новини є радісна новина для всіх, хто втомився ходити по квіткових магазинах і бажає знайти якісний сервіс з доставки квітів в Луцьку. Компанія flowers.ua працює в сфері квіткової індустрії вже практично двадцять років і професійно займається організацією поздоровлень. А найкраще привітання – це букет красивих і свіжих квітів з вашими теплими словами на фірмовій листівці Flowers.ua.

Клієнтські замовлення приймаються цілодобово, без вихідних, листівка безкоштовна, а вартість доставки не залежить від суми самого букета або квіткової композиції. Більше того, дана послуга діє не тільки в нашому місті, а й по всіх великих і невеличких містах країни.

Найширший асортимент квітів

Асортимент каталогу Flowers.ua не зрівняється з асортиментом жодної квіткової лавки. На сторінках сайту ви знайдете розкішні букети червоних троянд, неймовірні та чарівні еустоми, схожі на метеликів екзотичні альстромерії, пухнасті півонії, айстри і хризантеми, ніжні тюльпани та сонячні ромашки. Всі вони об’єднані в найнеймовірніші композиції першої свіжості. Поспішаємо зауважити, що букети збирюється тільки в день, коли призначена доставка, тому квіти зберігають свій привабливий зовнішній вигляд надовго.

Незабутні подарунки

До кожної квіткової композиції можна замовити приємний презент. Подарунок може бути їстівним (кошик з фруктами, солодощами, делікатесами, алкогольними та безалкогольними напоями, заварною кавою і чаєм). Також подарунок може бути несподіваним (романтичне послання в декоративній пляшці) або дуже несподіваним (гігантський іграшковий ведмедик). А якщо до всього цього додати ще й різнокольорові повітряні кульки, то ваш сюрприз автоматично перетвориться в святковий і незабутній.

Кімнатні рослини в горщиках

Всім, хто небайдужий до живої флорі, також буде з чого вибрати. Серед асортименту кімнатних рослин в горщиках можна знайти різні види цитрусових, подокарпуси з незвичайними кронами, яскраві азалії, гусманії та бегонії, екзотичні антуріуми, декоративні кактуси і диффенбахії. До кожної квіткової позиції додається брошура з короткими, але інформативними інструкціями щодо способу догляду, поливу, освітлення, обрізки листя та іншими порадами, які допоможуть не просто продовжити життя рослині, а й виростити її сильною, здоровою і стійкою до зовнішніх впливів.

Букет за індивідуальним замовленням

Талановиті флористи компанії Flowers.ua завжди намагаються зробити все можливе, щоб клієнти залишалися задоволеними на всі 100%. Тому у вас є шанс замовити букет за індивідуальними побажаннями (при оформленні заявки потрібно буде вказати склад композиції та прикріпити її фотографію). Доставка квітів в Луцьку за індивідуальним замовленням – це один з найкращих способів проявити свій креатив і здивувати небайдужу людину.

Доставка квітів у будь-який район Луцька

Доставку квітів і подарунків в Луцьку можна замовити за будь-якою адресою: до житлового будинку, офісного центру, на вокзал, в лікарню, в пологовий будинок або за точною адресою без прив’язки (за попереднім телефонним дзвінком до одержувача). За вашим бажанням кур’єр може зробити доставку квітів конфіденційно. Крім того, замовлення можна доповнити фотозвітом (робиться тільки з дозволу адресата). Поспішайте замовити квіти в Луцьку та Волинській області вже сьогодні, і команда професіоналів Flowers.ua точно вас не підведе. А стежити за акціями та новинами компанії краще на сторінках соцмереж Instagram та Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus