USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ями та відсутність покриття: лучани просять внести вулицю у «кандидати» на капремонт

26 Січня 2021 16:21
Мешканці однієї з вулиць Луцька скаржаться на незадовільний стан асфальтового покриття, а також ями та багнюку на проїжджій частині.

Із такою скаргою жителі вулиці Вишнівецької звернулися до обранців громади під час однієї із профільних комісій Луцької міської ради.

Як повідомив Іван Іщук від імені понад сотні місцевих жителів, на вулиці відсутній асфальт, бруківка чи інший вид покриття, що є необхідним для нормального руху людей пішохідними зонами та руху транспорту проїжджою частиною.
«Через відсутність покриття на вулиці завжди багнюка та ями. Натомість на сусідній вулиці у селі Підгайці роками облаштоване асфальтове покриття. Подальше існування дороги у такому стані є неможливим. Жодна європейська країна та сучасна вулиця Луцька не може перебувати у стані, непридатному для проходу, дозвілля дітей, проїзду екстрених служб, транспортних засобів тощо. Особливо небезпечною та жахливою стає ситуація після випаду значної кількості атмосферних опадів. Крім того, на вулиці постійно відкритий люк, що несе ризик травматизму перехожих», - йдеться у зверненні.

Лучани просять депутатів міської ради внести їхню вулицю до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій на 2021 рік, а також забезпечити проведення відповідних дорожніх робіт на вулиці Вишнівецькій.

У відповіді-листі виконавчого комітету від 13 жовтня 2020 року вказується, що станом на 9 жовтня 2020 року балансоутримувачем вулиці Вишнівецької є управління департаменту ЖКГ Луцької міської ради, а її власником – Луцька міська територіальна громада.

«Тверде покриття на вулиці Вишнівецькій потребує капітального ремонту…, але провести вищезазначені роботи немає фінансової можливості. Інформація про дату останнього ремонту твердого покриття на вулиці Вишнівецькій у департаменті ЖКГ відсутня», - йшлося у відповіді.

Чи внесуть проблемну вулицю у перелік об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2021 рік, стане відомо під час сесії міської ради, що відбудеться 27 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Савік Показати IP 26 Січня 2021 16:35
Спочатку треба виконати роботи згідно діючого переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2021 рік, а вже потім додавати нові . Хтось пролобіює нові вулиці та прибудинкові території , а з тими що вже затвержені, що робити ? В переліку чітко визначити черговість, пропорційно районам міста Луцька , а то в одному районі за рік роблять ремонт 3-х прибудинкових територій, а в іншому нуль.
Шустер Показати IP 26 Січня 2021 18:14
На вулиці де я мешкаю, ремонт не робився з року заснування Луцька ( 1085 р.) Коли дійде черга ????
Діти Показати IP 26 Січня 2021 19:37
А коли вже відремонтують вул. Люблінську (Гастелло)? Чи діти мають ходити постійно по цьому болоті в школу?
Нострадамус Показати IP 26 Січня 2021 22:27
Ще на Трутовського аналогiчна ситуацiя!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus