USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Японія заборонила експортувати до Росії товари, повʼязані з хімічною зброєю

26 Вересня 2022 22:29
Японія заборонила експорт до росії товарів, повʼязаних із хімічною зброєю – це додаткові антиросійські санкції через вторгнення в Україну.

Про це 26 вересня оголосив генеральний секретар кабінету міністрів Хірокадзу Мацуно, пише Бабель з посиланням на Reuters.

У межах санкцій Японія також запровадила обмеження щодо 21 російської компанії, зокрема щодо наукових лабораторій.

Читати ще: В ЄС вважають, що Путін, говорячи про ядерну зброю, не блефує

«Японія глибоко стурбована можливістю застосування ядерної зброї під час вторгнення росії в Україну», — сказав Мацуно на брифінгу для ЗМІ, додавши, що Японія продовжуватиме працювати з міжнародною спільнотою, підтримуючи Україну та запроваджуючи санкції проти росії.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський не думає, що російський диктатор Володимир Путін блефує, коли вдається до погроз ядерною зброєю. Тож світ повинен тиснути на Путіна і не дозволяти продовження його ядерних погроз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus