USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Японія закликала своїх громадян виїхати з України

24 Січня 2022 16:21
Міністерство закордонних справ Японії закликало своїх громадян покинути Україну.

Про це інформує ТСН з посиланням на NHK.

Влада Японії на тлі інформації про загрозу російського вторгнення підвищила рівень «інформації про небезпеку» в Україні до третього рівня. Таким чином, від 24 січня японцям рекомендують утриматися від відвідин України.

«Незалежно від мети, ми закликаємо вас скасувати заплановані поїздки та закликаємо всіх японців, які перебувають в Україні, покинути країну, поки комерційні літаки перебувають в експлуатації», – йдеться в повідомленні.

За даними МЗС Японії, станом на грудень 2021 року в Україні проживало близько 250 японців.

Як повідомляли раніше, Державний департамент США наказав сім’ям дипломатів та співробітників посольства евакуюватися з України. Самі ж працівники можуть це зробити за бажанням.

Британія також почала евакуйовувати деяких співробітників посольства в Києві.

Через ризик вторгнення РФ Австралія також почала евакуацію родин дипломатів із Києва та закликала своїх громадян якнайшвидше покинути Україну.

Тим часом у Європейському Союзі поки не бачать причин для евакуації своїх дипломатів з України.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Володимир Зеленський збирає РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олесь Показати IP 24 Січня 2022 21:14
РНБО собрав ..про ковід поговорив а по темі чого дипломати тікають то ніслова несказав . Нічого незрозуміло але хай ми які не умні але пробачте весь світ не дураки і то збирають манатки ....я хочу знати чому нам неговорять правди а хрен знае що .
ОГО Показати IP 26 Січня 2022 11:46
обісрались самураї тежж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus