USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Є надія, що всі захисники острова Зміїний можуть бути живими», – ДПСУ

26 Лютого 2022 17:24
У Державній прикордонній службі України повідомили, що отримали надію, що всі захисники Зміїного живі. Російські ЗМІ повідомили про доправлення в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові Зміїному (Одеська область) під час його атаки.

Про це йдеться на офіційній сторінці ДПСУ.

Попередня інформація про те, що серед прикордонників можуть бути загиблі надійшла перед тим, як із захисниками зник зв’язок.

Як вже повідомлялося, 24 лютого агресор вів обстріли з корабельних озброєнь та застосував бойову авіацію по прикордонниках та воїнах ЗСУ на острові Зміїний. За наявною на той момент інформацією, інфраструктура була зруйнована, а острів захоплений.

«До цього ворог неодноразово марно намагався залякати українських захисників з вимогами здатися і отримував одну єдину вірну відповідь – здаватися ніхто не буде. Розуміємо, що пропагандисти рускага міра вміють робити потрібні інформаційні вкиди і використовувати їх, зазначаючи, що українські захисники здалися. Прикордонники та бійці ЗСУ мужньо тримали оборону, особливо перед переважаючими засобами ураження і силами противника», - йдеться у повідомленні.

Читати ще: «Будьте вы прокляты! Мы победим!» – головний прикордонник України офіційно звернувся до колег з Білорусі

Нині проводять заходи, аби дізнатися про долю українських захисників.

«Наразі, після отримання інформації про їх ймовірне місцезнаходження, ДПСУ разом із ЗСУ проводить роботу з ідентифікації наших воїнів у відкритих мережах. Ми щиро сподіваємося, хлопці якнайшвидше повернуться додому, а інформація, яка була отримана в момент атаки про загибель, не підтвердиться.

Слава українським захисникам!» - повідомляють прикордонники.
Нагадаємо, на острові Зміїний на півдні України російські військові закликали здатись українців. Проте наші прикордонники послали "російський військовий корабель" «на **й».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus