USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ЄС виділить 1,8 млрд євро фінансової допомоги для України

27 Листопада 2017 18:26
Україна отримає 1,8 млрд євро в рамках нової макрофінансової допомоги від Європейського Союзу.

Про це в понеділок, 27 листопада, заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк, передають Українські новини.

За його словами, нова програма передбачає виділення фінансування Україні, орієнтовно, в розмірі 1,8 млрд євро.

"Це новий крок до посилення взаємодії з Європейським Союзом. Схожі програми допомогли нашим сусідам розвиватися, зокрема, впроваджувати важливі реформи і покращувати інфраструктуру", - сказав міністр.

За його словами, була досягнута домовленість, що умови цієї програми фінансування будуть відповідати основним пріоритетам уряду і стратегічних цілей країни.

"Детальні умови ми будемо розглядати і обговорювати з нашими європейськими колегами найближчим часом. Роботу з цього питання Мінфін вже починає на цьому тижні", - повідомив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dimitr Показати IP 27 Листопада 2017 19:36
Яка брехня,пару днів тому на одному з саммітів ЄС,Порошенку дали зрозуміти,що навіть тих 600 млн євро кредиту МВФ ,буде заморожено за провал у реформах,а про які може бути ще 1.8 млрд мова?І взагалі чому Україна постійно живе на цих кредитах ,натомість Польща відмовилась від кредиту МВФ(мовляв шкода виплачувати відсотки,своїми силами справимось)то чому наша держава не бере приклад з правильної політики Європейської ради,а тільки чітко повторює все те саме що приймають у Москві,це урізання соц.стандартів невідповідна індексація виплат.Неправильна політика української влади зажене ще й наших правнуків в боргову прірву
Не то слово Показати IP 27 Листопада 2017 21:44
Які пі%ари

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus