USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ЄС виділив 750 тис. євро на освітні та наукові проекти в Україні

2 Серпня 2019 15:48
Європейський Союз виділить українським вишам фінансування у розмірі 750 тис. євро на реалізацію 22 освітньо-наукових проєктів у межах програми Еразмус+.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Проекти почнуть реалізовувати вже з вересня 2019 року. Зокрема, вони передбачають започаткування 15 модулів у вишах з питань економічного розвитку, врядування, регіональної політики, європейських цінностей соціальних та економічних питань мігрантів та переселенців.

Також коштом ЄС створять 3 кафедри, центр досконалості, а також проекти з кібербезпеки та підтримки асоціації.

Проекти будуть реалізовувати 12 вишів та 3 громадські організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 2 Серпня 2019 18:15
Це сума, яку тратить щорічно англійський Оксфорд на прибирання сміття. З іншої сторони - ЄС може дати і в сотні разів більше, як, наприклад, він дає Пакистану або Єгипту, щоби заманити вчених до Європи. Але під що виділяти гроші? Кому давати - корупціонерам? Немає науки! Немає наукових і технічних ідей для 21-го століття! Немає кваліфікованих наукових кадрів, розробки яких цитують міжнародні рейтингові видавництва! Є тільки поставлене на потік виробництво дипломів на комерційній основі, професура від цього жирує! Тому і виділяється така сміхотворна сума більше для "галочки" для своїх урядів про співпрацю з країнами третього світу. Про які наукові прориви можна говорити, якщо Академію наук очолює академік Патон, якому вже більше 100 років! Він і говорить вже з труднощами! Дай йому бог здоров*я, але наукова деградація при ньому давно вже перейшла "червону лінію"! Про науку наші ЗМІ пишуть як про мертвих: або тільки славословлять про бескінечні досягнення, яких ніхто і ніколи не бачив, або мовчать.
ан Показати IP 5 Серпня 2019 10:05
так виділить чи позичить під проценти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus