USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«І сміх, і гріх»: «Євросолідарність» та «Голос» не поділили відставку Фокіна

30 Вересня 2020 19:07
Конкуренція партії Порошенка «Європейська солідарність» і «Голосу» за електорат іноді набуває зовсім кумедної форми.

Зокрема, сьогодні у фейсбці на сторінці партії «Голос» урочисто повідомили, що звільнення Вітольда Фокіна зі складу делегації України на переговорах у Мінську - це «перемога Голосу», повідомляє «Політика країни» у своєму телеграм-каналі.

Проте через годину у соцмережі на сторінці «Європейської солідарності» з'явилася схожа картинка. Але замість «перемога Голосу» написано «перемога народу». Цим у партії буцімто хотіли присоромити зарозумілих «голосят» і показати, щоб знали, як «перемогу» собі приписувати. При цьому встигли пропіаритись і самі, вимагаючи нібито порушити кримінальну справу щодо Фокіна за фактом державної зради.
Як повідомлялося, сьогодні Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким вивів Вітольда Фокіна зі складу делегації України на переговорах у Мінську.

29 вересня, на засіданні парламентського комітету з державного будівництва, де розглядалися його скандальні висловлювання, зокрема, про необхідність амністії прокремлівських терористів, Фокін заявив: «Ніякого підтвердження того, що там війна між Україною і Росією, поки не бачив». За його словами, проти ЗСУ на Донбасі воюють тільки проросійські найманці з 30 країн світу.

Читати ще: Фокін увійшов у ТКГ завдяки стосункам внучки з Єрмаком

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков емоційно відреагував на слова Вітольда Фокіна: «Махрового ідіота не можна ховати за старістю. Негайно гнати, як мінімум, знову на пенсію...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 30 Вересня 2020 19:47
кидаються лайном.
Олег Показати IP 30 Вересня 2020 22:56
Відповідати за позор з Фокіним має той, хто його ставив на посаду. Наче не знали, кого ставлять. Думали проковтнуть?
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2020 08:10
Самое смешное, что сидят эти 5процентники бесполезные, фракция Голос, которые аж них*я не сделали за год в парламенте и считают: "Ой, мы такие важные, посмотрите, мы увольняем". И все это из-за вафлов в ОП. Уже снимите какое-то домашнее порно в стиле садомазо с Голосом и удовлетворите свои мазохистские наклонности. Задолбали.
ононіму до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2020 10:10
тебе куди довбали ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus