USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Її будинок підлягає знесенню: лучанці, яка сама виховує дитину з інвалідністю, подарували квартиру

9 Квітня 2021 21:10
Чотирьом лучанам, що перебували на квартирній черзі, вручили ключі від квартир. Окремі із них чекали своєї черги на житло з 80-х років, або ж мешкали у будинку, який підлягає знесенню.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційного щотижневого звіту 9 квітня.

Зі слів мера, дві із чотирьох квартир отримали учасники війни в Афганістані, які перебували у черзі на житло ще з 80-х років.

Ще одну квартиру отримала сирота, інвалід першої групи, яка не має власного житла і винаймає житло на пенсію, призначену їй по інвалідності.

Також безкоштовне житло від міста отримала мама, яка самотужки виховує дитину з інвалідністю. Це єдина сім’я, яка залишилася жити у ветхому помешканні на вулиці Холмській, що офіційно підлягає знесенню.

Нагадаємо, під час виконкому 7 квітня лучанам, що перебували на квартирній черзі, вручили чотири квартири на вулиці Арцеулова у обласному центрі. Однокімнатні квартири соціального призначення отримали Світлана Задрейко та Наталія Свереда. Водночас безкоштовне житло отримали ветерани війни в Афганістані Володимир Нагорнюк та Микола Панкевич, які стоять на черзі з 1986 року.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини розповідало про те, що у лучан посеред ночі у будинку обвалилася стіна. Лихо сталось під ранок 7 липня 2017 року на вулиці Холмській. Старий будинок мали знести ще 40 років тому, але на той момент у ньому проживало три сім’ї. Також на сторінках видання повідомлялося, що у однієї з родин, яка потерпіла від обвалення стіни, погані умови для проживання. Молода мама Світлана виховує двох синів. В одного з них через невдале щеплення зсихається мозок, вважає жінка. Матір жінки вже 14 років не може ходити. Сама Світлана хворіє на онкозахворювання. Покинути дітей та маму-інваліда й піти працювати не може.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus